PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فن پرسی: من قاتل نیستم!

Victor007
12th November 2009, 10:58 AM
رابین فن پرسی بازیکن هلندی آرسنال می گوید او یک مهاجم نوک تمام کننده (قاتل) نیست ..

http://i.media.goal.com/g/58358_news.jpg

سایت گل – برت فن مارویک سرمربی تیم ملی هلند می خواهد یک نقش محوری در مرکز حمله تیمش در اختیار رابین فن پرسی قرار دهد. با به ثمر رساندن هفت گل در این فصل، فن پرسسی هم اکنون بین بهترین گلزنان لیگ برتر جزیره قرار دارد اما خود وی معتقد است نباید او را با تورس و دروگبا مقایسه کنند. فن پرسی 26 ساله با وجود گل های فراوانی که زده، احساس می کند نقش مهاجم دوم یا پشتیبان برایش مناسبتر است.

رابین فن پرسی طی مصاحبه ای با نشریه هلندی فوتبال اینترنشنال می گوید: "من خود را یک مهاجم کامل نوک نمی دانم. شخصیت هایی مانند فرناندو تورس و دیدیه دروگبا، قاتلان واقعی هستند. احساس می کنم بازی من بین مهاجم هدف و مهاجم پشتیبان است یا مخلوطی از این دو نوع مهاجم هستم".

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد