PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيرواني: منتظر پاسخ فدراسيون فوتبال هستيم

Victor007
10th November 2009, 01:00 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اميد گفت: كادرفني برنامه تمريني و اردويي را ارائه كرده و منتظر اجراي آن از طرف فدراسيون هستيم.

http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0430/A0430057.jpg

غلامحسين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره برنامه هاي تيم اميد و احتمال برگزار نشدن اردوي اين تيم در خارج از كشور اظهار داشت: از ابتداي سال برنامه تمريني را به فدراسيون داده ايم و هنوز به ما اعلام نشده كه قرار است در تعطيلات كجا برويم. البته يك هفته در تهران تمرين داريم و شايد براي بازي دوم به امارات برويم.
وي درباره اينكه چرا با وجود اطلاع قبلي فدراسيون از زمان تعطيلات هنوز تكليف اردوي تيم اميد مشخص نشده، گفت: زياد در جريان اين موارد نيستم. بحثي هم ندارم. بايد كم و گزيده گفت. بايد منتظر پايان فصل بود تا بتوان همه بازيكنان را به راحتي در اختيار داشت.
پيرواني ادامه داد: اينكه چرا به خارج مي رويم يا نمي رويم را بايد از فدراسيون پرسيد. من اگر حرفي بزنم ممكن است برداشت هاي منفي شود. آقاي افشارازده بارها مصاحبه هاي مختلف انجام مي دهد ولي اگر من حرفي بزنم مي گويند بد حرف زده است. بنابراين كاري به كسي ندارم و كار خودم را انجام مي دهم.
سرمربي تيم فوتبال اميد درباره دعوت از بازيكنان جديد به اردو عنوان كرد: درب تيم اميد تا بازي هاي گوانگجو باز است و اگر بازيكن خوبي باشد حتما دعوت مي كنيم.
وي درباره اينكه تيم نوجوانان با علي دوستي نتايج خوبي گرفته و اين توقع از تيم اميد هم مي رود كه چنين نتايجي كسب كند يادآور شد: كار علي دوستي بزرگ بود و نشان داد كه براي اين تيم زحمت كشيده است. تيم اميد هم اگر باشگاه ها همكاري كنند و برنامه ها اجرا شود، مي تواند موفق شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد