Victor007
10th November 2009, 01:00 PM
خبرزاري فارس: به دنبال اظهارات اخير مديرعامل باشگاه مس در برنامه 90، خبرگزاري فارس براي روشن شدن افكار عمومي فايل صوتي صحبتهاي برهانينژاد را منتشر ميكند.
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0709/A0709155.jpg
-------------------------------
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عبدالرضا برهانينژاد شب گذشته در برنامه 90، خبر اخراج 3 بازيكن مس كرمان كه از سوي خبرگزاري فارس منتشر شده بود را تكذيب و اعلام كرد، نامي از بازيكنان نياورده است.
اين در حالي است كه شنيدن سخنان برهانينژاد نشان ميدهد، مديرعامل مس كرمان 3 بازيكني كه در خبر خبرگزاري فارس از آن نام برده شده را تاييد ميكند.
مديرعامل باشگاه مس به خبرنگار فارس گفت خبر مشكوك بودن اين 3 بازيكن بدون اينكه نامي از وي برده شود، نوشته شود. فارس به رسم امانتداري، اين خبر را بدون اينكه از برهانينژاد نام ببرد منتشر كرد؛ اما تكذيب اين خبر از سوي مديرعامل، آنهم در رسانه ملي، ما را بر آن داشت كه فايل صوتي صحبتهاي برهانينژاد را منتشر كنيم.
خبرگزاري فارس براي روشن شدن افكار عمومي و صحت ماجرا، فايل صوتي مصاحبه برهانينژاد كه مربوط به اين موضوع است را منتشر ميكند.
متن مصاحبه خبرنگار فارس با برهاني نژاد به شرح زير است:
فارس: شما بين دو نيمه رفتيد رختكن، درست است؟ چه گفتيد؟
برهانينژاد: بله، گفتم دست مريزاد. غيرت همهتان را ديدم. گفتم واقعا آن پولي كه گرفتيد انشاءالله كه حلال باشد. اين بازي كه شما ميكنيد ادعا داريد كه ميخواهيد در جام باشگاههاي آسيا بازي كنيد. ادعاي مليپوشي داريد. دست همهتان درد نكند. نيمه دوم بچهها واقعا به غيرتشان برخورد. ديديد چه تلاشي كردند اما ديگر نشد. چندتايي مشكوك بودند كه انشاءالله با بررسيهايي كه با آقاي مظلومي ميكنيم مشخص ميكنيم جريان چه بوده است.
فارس: اين مشكوكها را ميخواهيد بگوييد؟ ما از قول خودمان ميزنيم.
برهانينژاد: (ميخندد)
فارس: از قول خودمان ميزنيم، از قول شما نميزنيم.
برهانينژاد: حالا ديگه. 3 تا بودند.
فارس: 3 تا؟
برهانينژاد: بله
فارس: يكي سامان صفا بود.
برهانينژاد: خب، ديگه؟
فارس: انصافي بود. دقيقه 35 تعويض شد.
برهانينژاد: 2، خب.
فارس: سومي را نميدانم؟
برهانينژاد: چپه، چپ.
فارس: چپ؟ حسينخاني؟
برهانينژاد: نه، چپ.
فارس: منيعي كه اصلا بازي نكرد.
برهانينژاد: اميرحسين يوسفي.
فارس: يوسفي؟
برهاني نژاد: آره. حسينخاني هم خيلي خوب بازي نكرد. 2 تا پاس گل داد.
فارس: من اين 3 تا را مينويسم از قول خودمان.
برهانينژاد: از قول خودتان بنويسيد.
فارس: خيالتان راحت باشد. امروز جلسه هيات مديره است؟
برهانينژاد: بله.
فارس: مظلومي را نگه ميداريد يا نه؟
برهانينژاد: بگذاريد تا شب معلوم كنم. فعلا كه وقت زياد است.
لینک
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8808190219
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0709/A0709155.jpg
-------------------------------
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عبدالرضا برهانينژاد شب گذشته در برنامه 90، خبر اخراج 3 بازيكن مس كرمان كه از سوي خبرگزاري فارس منتشر شده بود را تكذيب و اعلام كرد، نامي از بازيكنان نياورده است.
اين در حالي است كه شنيدن سخنان برهانينژاد نشان ميدهد، مديرعامل مس كرمان 3 بازيكني كه در خبر خبرگزاري فارس از آن نام برده شده را تاييد ميكند.
مديرعامل باشگاه مس به خبرنگار فارس گفت خبر مشكوك بودن اين 3 بازيكن بدون اينكه نامي از وي برده شود، نوشته شود. فارس به رسم امانتداري، اين خبر را بدون اينكه از برهانينژاد نام ببرد منتشر كرد؛ اما تكذيب اين خبر از سوي مديرعامل، آنهم در رسانه ملي، ما را بر آن داشت كه فايل صوتي صحبتهاي برهانينژاد را منتشر كنيم.
خبرگزاري فارس براي روشن شدن افكار عمومي و صحت ماجرا، فايل صوتي مصاحبه برهانينژاد كه مربوط به اين موضوع است را منتشر ميكند.
متن مصاحبه خبرنگار فارس با برهاني نژاد به شرح زير است:
فارس: شما بين دو نيمه رفتيد رختكن، درست است؟ چه گفتيد؟
برهانينژاد: بله، گفتم دست مريزاد. غيرت همهتان را ديدم. گفتم واقعا آن پولي كه گرفتيد انشاءالله كه حلال باشد. اين بازي كه شما ميكنيد ادعا داريد كه ميخواهيد در جام باشگاههاي آسيا بازي كنيد. ادعاي مليپوشي داريد. دست همهتان درد نكند. نيمه دوم بچهها واقعا به غيرتشان برخورد. ديديد چه تلاشي كردند اما ديگر نشد. چندتايي مشكوك بودند كه انشاءالله با بررسيهايي كه با آقاي مظلومي ميكنيم مشخص ميكنيم جريان چه بوده است.
فارس: اين مشكوكها را ميخواهيد بگوييد؟ ما از قول خودمان ميزنيم.
برهانينژاد: (ميخندد)
فارس: از قول خودمان ميزنيم، از قول شما نميزنيم.
برهانينژاد: حالا ديگه. 3 تا بودند.
فارس: 3 تا؟
برهانينژاد: بله
فارس: يكي سامان صفا بود.
برهانينژاد: خب، ديگه؟
فارس: انصافي بود. دقيقه 35 تعويض شد.
برهانينژاد: 2، خب.
فارس: سومي را نميدانم؟
برهانينژاد: چپه، چپ.
فارس: چپ؟ حسينخاني؟
برهانينژاد: نه، چپ.
فارس: منيعي كه اصلا بازي نكرد.
برهانينژاد: اميرحسين يوسفي.
فارس: يوسفي؟
برهاني نژاد: آره. حسينخاني هم خيلي خوب بازي نكرد. 2 تا پاس گل داد.
فارس: من اين 3 تا را مينويسم از قول خودمان.
برهانينژاد: از قول خودتان بنويسيد.
فارس: خيالتان راحت باشد. امروز جلسه هيات مديره است؟
برهانينژاد: بله.
فارس: مظلومي را نگه ميداريد يا نه؟
برهانينژاد: بگذاريد تا شب معلوم كنم. فعلا كه وقت زياد است.
لینک
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8808190219