PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر گياه‌خواري مادران باردار خطر بروز ديابت را در كودك كاهش مي‌دهد



*میترا*
10th November 2009, 11:48 AM
پژوهشگران سوئدي تاكيد كردند: كودكاني كه مادران آنها در دوران بارداري بيشتر از ميوه‌ها و سبزيجات استفاده كرده‌اند، كمتر در طول عمر خود به ديابت مبتلا مي‌شوند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، به گفته محققان؛ خطر بروز ديابت نوع اول در اين كودكان بسيار كمتر است.

دكتر هيلد بريك، متخصص تغذيه باليني در آكادمي سالگرنسكا در دانشگاه گوتنبرگ تشريح كرد: اين نخستين پژوهشي است كه در آن رابطه بين مصرف سبزيجات توسط مادر در دوران بارداري و پيشگيري و كاهش خطر بروز ديابت نوع يك در كودك شناسايي شده است اما قبل از ارائه نتايج و توصيه‌هاي قطعي مطالعات بيشتري بايد روي اين فاكتور انجام بگيرد.
بريك و دستياران وي با مطالعه روي شش هزار كودك 5 ساله دريافتند كه 3 درصد از آنها به طور كلي در معرض خطر ابتلا به ديابت نوع اول هستند اما اگر مادر در دوران حاملگي به ندرت از ميوه و سبزي‌ها استفاده كند اين درصد ابتلا تا دو برابر در كودك افزايش مي‌يابد. اما در عوض اگر مادر زياد ميوه و سبزي مصرف بخورد همين ميزان خطر نيز در كودك كمتر مي‌شود.

شرح اين يافته در مجله «ديابت اطفال» منتشر شده است.



خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد