PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جباري: تماشاگران به جاي تعيين تكليف كردن، ‌بازي‌ها را نگاه كنند

Victor007
9th November 2009, 04:18 PM
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تماشاگران بايد بدانند تعيين‌كننده نيستند و فقط بايد بنشينند و مسابقه را تماشا كنند.

http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0709/A0709380.jpg

مجتبي جباري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد وضعيت مصدوميتش تصريح كرد: دو سه ماه ديگر به استقلال باز خواهم گشت. من تجربه مصدوميت را داشته‌ام و اكنون نيز اين دوران را سپري مي‌كنم. اگر خدا بخوهد در اواخر ليگ براي استقلال بازي خواهم كرد.
وي در مورد شرايط تيم استقلال و سقوط به رده سوم جدول گفت: نبايد منتظر باشيم تا مرفاوي بركنار شود. خيلي از مربيان نتايجي بدتر از مرفاوي گرفته بودند و چند سال كار انجام دادند در نهايت يك سال كارشان نتيجه داد. استقلال اكنون تيم سوم جدول است و شرايط خوبي دارد.
هافبك استقلال افزود: تيم ما اكنون مصدومان زيادي دارد. در شرايطي كه غيبت يك بازيكن مي‌تواند براي تيمي تعيين‌كننده باشد غيبت چند بازيكن شرايط را بسيار سخت‌تر مي‌كند. من از تماشاگران استقلال انتظار چنين رفتاري را نداشتم كه بي‌وفايي كنند.
جباري يادآور شد: محمد محمدي در اولين ديداري كه در تركيب استقلال قرار گرفت، از سوي تماشاگران نسبت به او بي‌مهري شد. آنها در ديدار مقابل راه‌آهن نيز عليه مرفاوي شعار دادند در حالي كه تماشاگران استقلال بايد بدانند تعيين‌كننده نيستند و فقط بايد بنشينند و مسابقه را تماشا كنند. بايد ديد تيم در آخر ليگ چه نتيجه‌اي مي‌گيرد. جوجه را آخر پائيز مي‌شمارند.
بازيكن اسبق تيم ملي تاكيد كرد: استقلال در نيم فصل دوم شرايط بهتري خواهد داشت زيرا اكثر ديدارهاي خود را در ورزشگاه آزادي انجام مي‌دهد. در نيم فصل اول ما بيشتر ميهمان بوديم با اين حال پس از برطرف شدن مصدوميت بازيكنان استقلال دوباره به شرايط آرماني مي‌رسد. نبايد براي تيم حاشيه‌اي ايجاد كرد.
جباري در مورد اينكه ممكن است روزي تماشاگران عليه او نيز شعار دهند عنوان كرد: من از رفتار تماشاگران با محمدي ناراحتم. نبايد نسبت به اين مسائل بي‌تفاوت بود. شايد روزي عليه من شعار بدهند. نبايد تماشاگران تعيين‌كننده باشند كه اگر يك تماشاگر فريادي زد بقيه نيز پشت سر او آن حرف‌ها را تكرار كند.
وي در مورد اينكه آيا شعار عليه مرفاوي در ديدار با راه‌آهن سازماندهي شده بود گفت: بله، سوابق برخي افراد نشان مي‌دهد كه چنين كارهايي مي‌كنند. با اين حال ما نگران نيستيم زيرا استقلال پتانسيل اين را دارد كه قهرماني در ليگ برتر را تكرار كند. اين باشگاه همه چيز دارد. بازيكنان نيز پشت مرفاوي هستند و او را حمايت خواهند كرد. هدف ما ليگ قهرماني آسيا است. وضعيت ما در ليگ ايران خوب است و مي‌خواهيم در آسيا خوب باشيم.
جباري در مورد اينكه مرفاوي اعلام زود هنگام فهرست تيم ملي را عامل ناكامي استقلال برابر راه‌آهن دانسته اظهار داشت: در اين مورد نظري ندارم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد