LaDy Ds DeMoNa
9th November 2009, 09:43 AM
غذایی فوق العاده برای دیابتی ها
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/47404.jpg
دانشمندان معتقدند که مصرف مرتب این غذا برای دیابتی های بسیار مفید است .
مصرف مرتب ماهی سفید و چرب ممكن است عاملی در برابر دیابت نوع دوم باشد، اما مصرف ماهی صدف ممكن است اثرات معكوسی داشته باشد.
محققان در این خصوص اعلام كردند: مصرف بیشتر از یك بار ماهی سفید در هفته میتواند حدود 25درصد خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را كاهش دهد و این در حالی است كه در مقابل مصرف همان مقدار ماهی صدف، خرچنگ و میگو حدود 36 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش میدهد.
براساس گزارش رویترز، البته محققان اعلام كردند؛ ممكن است افزایش خطر دیابت براثر مصرف ماهی صدف به تنهایی نباشد و مخلفات سرو شده با این غذا مانند سس مایونز یا روغن و كرم استفاده شده در آن عامل اصلی این خطر باشند.
بر این اساس محققان مصرف ماهی صدف به علاوه انواع ماهیهای سفید و ماهیهای روغندار را روی 9 هزار و 801 مرد و 12 هزار و 183 زن مورد مطالعه قرار دادند كه افراد شركتكننده در این مطالعه 40 تا 79 سال سن داشتند و در طی یك دوره 10 ساله 725 نفر از مردان و زنان به دیابت نوع دوم مبتلا شدند كه كمترین خطر با ماهیهای روغن دار و سفید مرتبط بود و بیشترین خطر شامل مصرف ماهی صدف میشد.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/47404.jpg
دانشمندان معتقدند که مصرف مرتب این غذا برای دیابتی های بسیار مفید است .
مصرف مرتب ماهی سفید و چرب ممكن است عاملی در برابر دیابت نوع دوم باشد، اما مصرف ماهی صدف ممكن است اثرات معكوسی داشته باشد.
محققان در این خصوص اعلام كردند: مصرف بیشتر از یك بار ماهی سفید در هفته میتواند حدود 25درصد خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را كاهش دهد و این در حالی است كه در مقابل مصرف همان مقدار ماهی صدف، خرچنگ و میگو حدود 36 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش میدهد.
براساس گزارش رویترز، البته محققان اعلام كردند؛ ممكن است افزایش خطر دیابت براثر مصرف ماهی صدف به تنهایی نباشد و مخلفات سرو شده با این غذا مانند سس مایونز یا روغن و كرم استفاده شده در آن عامل اصلی این خطر باشند.
بر این اساس محققان مصرف ماهی صدف به علاوه انواع ماهیهای سفید و ماهیهای روغندار را روی 9 هزار و 801 مرد و 12 هزار و 183 زن مورد مطالعه قرار دادند كه افراد شركتكننده در این مطالعه 40 تا 79 سال سن داشتند و در طی یك دوره 10 ساله 725 نفر از مردان و زنان به دیابت نوع دوم مبتلا شدند كه كمترین خطر با ماهیهای روغن دار و سفید مرتبط بود و بیشترین خطر شامل مصرف ماهی صدف میشد.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ