PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همدان،مقصد بعدي بادامكي

Victor007
8th November 2009, 02:23 PM
به عقيده حسين ،بادامکی هیچ‌وقت برای پرسپولیس کم نگذاشت.

http://i.media.goal.com/g/53787_news.jpg

سايت گل - انتقال حسين بادامكي به باشگاه پاس همدان تقريبا قطعي شده و اين بازيكن پس از تسويه حساب با پرسپوليس چمدان خود را به مقصد همدان خواهد بست.
بادامكي كه پيش از اين سابقه كار كردن با سردار ملاحي،مديرعامل فعلي پاس را دارد در اين باره مي گويد:" من هنوز با باشگاه درخصوص دریافت رضایت‌نامه به توافق نرسیده‌ام. اما بعید می‌‌دانم مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد.
خوش‌بختانه مدیریت باشگاه پاس برعهده سردار ملاحی است و ما قبلا در ابومسلم تجربه همكاري داريم. خوشحال می‌شوم باردیگر به عضویت تیم ایشان در بیایم."بادامكي انتقاد تماشاگران پرسپوليس از نحوه بازي اش را به جوسازي ليدرهايي ربط مي دهد كه رابطه خوبي با او نداشتند.او مي گويد:"وقتی با لیدرها صحبت می‌کردم آن‌ها همه‌چیز را خوب توصیف می‌کردند اما روز بازی که می‌شد باز از همان دقایق ابتدایی مسابقه علیه من شعار می‌دادند.
وظیفه من این بود که خواسته‌های کادر فنی را برآورده سازم و به‌نظر خودم هم در این کار موفق بودم. حتی کرانچار هم بارها به این مسئله اشاره داشت. کادر فنی از من خواست جلوی مدافعان بازی کنم و با دوندگی زیاد اجازه بازی‌سازی را به خط هافبک حریفان ندهم. به دلیل علاقه‌ای که به پرسپولیس داشتم حاضر شدم نوع فوتبالم را تغییر دهم و به یک هافبک دونده و تخریبی تبدیل شوم.
به عقيده حسين ،بادامکی هیچ‌وقت برای پرسپولیس کم نگذاشت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد