moji5
8th November 2009, 10:10 AM
مصرف ميگو به دليل وجود ماده معدني فراوان و ارزش غذايي بالا زماني كه با سبزيجات تازه بخارپز شود باعث بهبود ضعفهاي عضلاني ميشود.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/08/15/100921958773.jpg
دكتر حميدرضا فتوحي، متخصص تغذيه به ايسنا گفت: ميگو از نظر تغذيهاي در گروه گوشتها جاي ميگيرد اما در ميان محصولات دريايي داراي ارزش غذايي متفاوتي است؛ بهاينترتيب كه در هر 100 گرم از آن، 23 گرم پروتئين و 46 ميلي گرم منيزيم وجود دارد. پس ميتوان آن را يك گوشت پر از پروتئين ناميد.
درضمن منيزيم فراواني كه در ميگو وجود دارد كمك ميكند تا افرادي كه كلسترول و تريگليسريد بالا دارند، از اين مشكل رهايي پيدا كنند.
وي تاكيد كرد: به علاوه اگر فردي با مشكل بياشتهايي و تهوع روبهرو است با مصرف ميگو ميتواند اين مشكل را رفع كند.
دكتر فتوحي تصريح كرد: تحقيقات نشان ميدهد كه رژيم غذايي كم سبزي و مملو از غلات تصفيه شده احتمال بروز كمبود اين ماده مغذي را فراهم خواهد كرد و عادت به خوردن ميگو به دليل وجود ماده معدني ياد شده بخصوص اگر با سبزيجات تازه و يا بخارپز استفاده شود، ضعفهاي عضلاني را برطرف ميكند.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/08/15/100921958773.jpg
دكتر حميدرضا فتوحي، متخصص تغذيه به ايسنا گفت: ميگو از نظر تغذيهاي در گروه گوشتها جاي ميگيرد اما در ميان محصولات دريايي داراي ارزش غذايي متفاوتي است؛ بهاينترتيب كه در هر 100 گرم از آن، 23 گرم پروتئين و 46 ميلي گرم منيزيم وجود دارد. پس ميتوان آن را يك گوشت پر از پروتئين ناميد.
درضمن منيزيم فراواني كه در ميگو وجود دارد كمك ميكند تا افرادي كه كلسترول و تريگليسريد بالا دارند، از اين مشكل رهايي پيدا كنند.
وي تاكيد كرد: به علاوه اگر فردي با مشكل بياشتهايي و تهوع روبهرو است با مصرف ميگو ميتواند اين مشكل را رفع كند.
دكتر فتوحي تصريح كرد: تحقيقات نشان ميدهد كه رژيم غذايي كم سبزي و مملو از غلات تصفيه شده احتمال بروز كمبود اين ماده مغذي را فراهم خواهد كرد و عادت به خوردن ميگو به دليل وجود ماده معدني ياد شده بخصوص اگر با سبزيجات تازه و يا بخارپز استفاده شود، ضعفهاي عضلاني را برطرف ميكند.