PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بنيتس: اميدوارم معجزه شود

Victor007
7th November 2009, 03:56 PM
مربي قرمزها قصد دارد روحيه استانبول را در تيمش زنده کند...

http://i.media.goal.com/g/60225_news.jpg

سايت گل – رافائل بنيتس مربي ليورپول گفته اميدوار است بازيکنانش دوباره دست به معجزه بزنند. ليورپول با تساوي مقابل ليون شانس صعود خود را به ميزان زيادي از دست داد. گل ليساندرو لوپس در آخرين لحظات بازي باعث شد ليورپول پنج امتياز با فيورنتينا، تيم دوم جدول فاصله بگيرد. به اين ترتيب ليورپولي‌ها در هشت ديدار گذشته خود در تمامي رقابت‌ها تنها يک برد به دست آورده‌اند، اما بنيتس مي گويد که هنوز اميدوار است:

«پيش از اين کارهاي شگفت‌انگيزي انجام داده‌ايم و مجبوريم باور داشته باشيم که دوباره دست به چنين کارهايي خواهيم زد. روشن است که کار ما دشوار است اما هنوز هيچ چيز محال نشده و بايد به تلاش ادامه دهيم. بايد ببريم و اميدوار باشيم ساير نتايج به سود ما شوند. ما هنوز بخت داريم، هر چند تا زماني که بازي خود را نبرده‌ايم نبايد صحبت از نتايج ديگران کنيم. بايد خودمان در دو بازي مانده پيروز شويم و بعد منتظر معجزه بمانيم.»

بنيتس درباره شايعه اخراجش هم مي‌گويد: «بعيد مي‌دانم اخراج من در دستور کار مقامات قرار گرفته باشد. من تنها به بازي بعدي مي‌انديشم. بازي با ليون بسيار مثبت بود چون با مشکلات فراواني پا به ميدان گذاشتيم. با اين حال فرصتي عالي را از دست داديم. من سرم را بالا مي‌گيرم چون نمايش بازيکنان فوق‌العاده بود و طرفداران هم از ما حمايت کردند. گاهي فوتبال بي‌رحم مي‌شود اما بايد به حرکت خود ادامه دهيد و همچنان باور داشته باشيد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد