PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمالوند: گرگ‌وار مي‌خواهند به تراكتورسازي حمله كنند

Victor007
6th November 2009, 07:14 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: عده‌اي در لباس ميش مي‌خواهند گرگ‌وار به تراكتورسازي حمله و اين تيم را نابود كنند.
http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0760/A0760952.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، فراز كمالوند پس از پيروزي 3 بر 2 برابر استقلال اهواز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحالم مردم خوزستان امروز يك فوتبال خوب و جذاب و پرگل را شاهد بودند. صراحتاً مي‌گويم هركس بخواهد زحمات فني استقلال اهواز را ناديده بگيرد و اين تيم را به حاشيه بكشد كمال بي‌انصافي را انجام داده است.
وي ادامه داد: حاشيه‌هاي اخير تأثير منفي بر روي استقلال اهواز گذاشت. من خودم خوزستاني و با روحيات استقلال اهواز و فوتباليست‌هاي خوزستان آشنا هستم. خوشحالم كه امروز در وطنم حضور دارم و حضور پرشور تماشاگران برايم خوشحال‌كننده بود. اميدوارم دو تيم استقلال اهواز و فولاد بتوانند تماشاگران را خوشحال كنند.
سرمربي تراكتورسازي تبريز با اشاره به يكي از روزنامه‌هاي ورزشي عنوان كرد:‌ اين روزنامه ورزشي هجمه عظيمي عليه من به راه انداخته است و هر روز يك جانشين برايم تعيين مي‌كند تا مرا به حاشيه بكشد. خودم مي‌دانم روزي بايد صندلي مربيگري تراكتورسازي را تحويل بدهم و بروم و هر روز اراده كنند خواهم رفت. فقط اين را بگويم آنهايي كه در آينده تيم را تحويل مي‌گيرند بتوانند آنرا در ليگ برتر نگه دارند و آن را به دسته يك سقوط ندهند.
كمالوند افزود: با 22 ميليارد تومان هزينه نتوانستند تيم را به ليگ برتر بياورند ولي من و همكارانم با كمترين هزينه تيم را رهبري كرديم. عده‌اي در لباس ميش قصد دارند گرگ‌وار به تراكتورسازي حمله كنند و آن را به نابوي بكشانند.
كمالوند عنوان كرد: من جوان هستم اما انگار جواني براي برخي جرم است. امروز اگر تجربه محمد نصرتي نبود تراكتورسازي به استقلال اهواز بازي را واگذار مي‌كرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد