*میترا*
6th November 2009, 11:43 AM
مصرف ميگو به دليل وجود ماده معدني فراوان و ارزش غذايي بالا زماني که با سبزيجات تازه بخارپز شود باعث بهبود ضعفهاي عضلاني ميشود.
دکتر حميدرضا فتوحي، متخصص تغذيه در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران گفت: ميگو از نظر تغذيهاي در گروه گوشتها جاي ميگيرد اما در ميان محصولات دريايي داراي ارزش غذايي متفاوتي است؛ به اين ترتيب که در هر 100 گرم از آن، 23 گرم پروتئين و 46 ميلي گرم منيزيم وجود دارد. پس ميتوان آن را يک گوشت پر از پروتئين ناميد. در ضمن منيزيم فراواني که در ميگو وجود دارد کمک ميکند تا افرادي که کلسترول و تري گليسريد بالا دارند، از اين مشکل رهايي پيدا کنند.
وي تاکيد کرد: به علاوه اگر فردي با مشکل بياشتهايي و تهوع روبرو است با مصرف ميگو ميتواند اين مشکل را رفع کند.
دکتر فتوحي تصريح کرد: تحقيقات نشان ميدهد که رژيم غذايي کم سبزي و مملو از غلات تصفيه شده احتمال بروز کمبود اين ماده مغذي را فراهم خواهد کرد و عادت به خوردن ميگو به دليل وجود ماده معدني ياد شده به خصوص اگر با سبزيجات تازه و يا بخارپز استفاده شود، ضعفهاي عضلاني را برطرف ميکند.
دکتر حميدرضا فتوحي، متخصص تغذيه در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران گفت: ميگو از نظر تغذيهاي در گروه گوشتها جاي ميگيرد اما در ميان محصولات دريايي داراي ارزش غذايي متفاوتي است؛ به اين ترتيب که در هر 100 گرم از آن، 23 گرم پروتئين و 46 ميلي گرم منيزيم وجود دارد. پس ميتوان آن را يک گوشت پر از پروتئين ناميد. در ضمن منيزيم فراواني که در ميگو وجود دارد کمک ميکند تا افرادي که کلسترول و تري گليسريد بالا دارند، از اين مشکل رهايي پيدا کنند.
وي تاکيد کرد: به علاوه اگر فردي با مشکل بياشتهايي و تهوع روبرو است با مصرف ميگو ميتواند اين مشکل را رفع کند.
دکتر فتوحي تصريح کرد: تحقيقات نشان ميدهد که رژيم غذايي کم سبزي و مملو از غلات تصفيه شده احتمال بروز کمبود اين ماده مغذي را فراهم خواهد کرد و عادت به خوردن ميگو به دليل وجود ماده معدني ياد شده به خصوص اگر با سبزيجات تازه و يا بخارپز استفاده شود، ضعفهاي عضلاني را برطرف ميکند.