PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گراندپري 2009 ابوظبي

asbm1382
5th November 2009, 12:43 PM
گراندپري 2009 ابوظبي

http://www.machinemag.com/imagenews/m-3-502.jpg

«مجله ماشین» - در مسابقه گراند پري 2009 ابوظبي فرناندو آلنزو و رومن گروس جان به ترتيب در مقام هاي چهاردهم و هجدهم قرار گرفتند.
فرناندو آلنزو گفت:" نتايج امروز نااميد كننده بود چراكه ما نتوانستيم به نتيجه مطلوبي دست يابيم. دوست داشتم كه اين فصل را با نتايجي بهتر به پايان برسانم زيراكه اين آخرين مسابقه من در تيم فرمول يك رنو بود و مي خواهم كه از كل تيم به ازاي تمامي دستاوردهايي كه طي اين سال ها با كمك يكديگر به آن نائل شده ايم سپاسگزاري كنم. پيروزي هاي بزرگي را پشت سرگذاشتيم و چندين بار به مقام قهرماني رسيديم. اين هفت سال از بهترين سال هاي زندگي حرفه اي من بود كه هرگز آن را فراموش نخواهم كرد."رومن گروس جان گفت:" نتايج امروز نااميد كننده بود. مسابقه را خوب آغاز كردم اما چندين مرتبه توسط رانندگان ديگر احاطه شدم و همچنين در طول مسابقه با مشكل ترمز مواجه بودم. در پايان مسابقه جاي خود را به فيزيكلا واگذار كردم و متاسفانه عملكرد r29 به من اين اجازه را نداد تا توانايي خود را به نمايش بگذارم. اكنون به پايان فصل رسيده ايم و بايد بگويم كه امسال تجارب بسياري در كنار هم تيمي خود فرناندو كسب كردم."

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد