PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی همگانی اعضای سایت نخبگان

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

ابراهیم ناظمی
7th January 2016, 06:59 PM
سلام دوستان رامین هستم از تهران الان اومدم اینجا .زیاد اشنایی ندارم .دوستان اگه اشنایی دارید برای کسر خدمت سربازی راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز
اگه کسی راهنماییت کرد ؛ به منم بگو
فک کنم با هم یه هدف رو میزنیم
مرسی برادر

الهام2526
23rd January 2016, 10:57 AM
سلام به همه
الهام هسم 26 ساله دانشجوی مهندسی هوافضا.
اگه در مورد رشتم سوال داشتین بپرسین.
خوشحالم که توی جمع نخبه ها هستم.

الهام2526
23rd January 2016, 11:00 AM
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام
من دانشمند هسته ای ام
راستش من هم نگرانم هم خجالت میکشم[khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat]
[negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran]

رشته قبل من هم فیزیک هسته ای بود.[nishkhand]

sajad_khodayari
27th January 2016, 11:23 PM
سلام به همه
سجاد هستم از گچساران ، جنوب غرب کشور عزیزمون
کارشناس ارشد مهندسی شیمی هستم و کارمند شرکت نفت
تا این لحظه 17 مقاله ملی و بین المللی وisi دارم
یه ثبت اختراع دارم و 9 تا در مراحل نهایی 2 تاهم در مرحله پژوهش
بچه های مهندسی شیمی خوشحال میشم باهاشون کار کنم 09173424569

دانشمند هسته ای
31st January 2016, 03:42 PM
چطور بود خوب بود؟[soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal]

Niloufar.ayoughi
29th March 2016, 10:53 AM
سلام. عیوقی هستم دانشجوی ارشد برق. از طریق استادم با این سایت اشنا شدم. در زمینه تعمیرات دستگاه های کارتخوان مشغول به کارم. سرپرست بخش کنترل کیفیتم. خوشحال میشم اگه با که کسی تو این زمینه فعالیت میکنه بیشتر ارتباط برقرار کنم.

ابراهیم ناظمی
29th March 2016, 11:43 AM
سلام
ضمن تبریک سال نو؛ ابراهیم ناظمی هستم ، اهل شاهرود ؛دانشجوی ترم آخر مقطع دکترا تخصصی زمین شناسی - گرایش پترولوژی ، از نظر مقالات عملی با همکاری دوستانی که در همین سایت میباشند ارائه مقالات زیادی در حوزه زمین شناسی داریم
در بخش زمین شناسی مفتخریم با دوستان همکاری و تبادل نظر داشته باشیم _ اینم شماره من 09127731021

1132
2nd April 2016, 02:21 AM
با سلام سعی قنبری هستم مهندس متالورژی ا وستانی که در رشته هایی متالورژی فعالیت دارت تقاضای دوستی دارم یا علی

- - - به روز رسانی شده - - -

با سلام سعید قنبری هستم مهندس متالورژی ا وستانی که در رشته هایی متالورژی فعالیت دارت تقاضای دوستی دارم یا علی

ilinili
28th May 2016, 01:36 PM
سلام دوستان برای کسری خدمت دو راه دارید که به هم شبیه هستند.
1) سری به سایت بنیاد ملی نخبگان بزنید (سرچ کنید میاد) اونجا شرایط لازم رو نوشته
2)عضو باشگاه پژوهشگران جوان بشید اونم سرچ کنید سایتشو توش شرایطش رو نوشته
در هر دو مورد به شما پروژه ای داده میشه که برحسب اهمیتش کسری خدمت با حتی تمام خدمت سربازی شما حساب میشه[shaad][golrooz] موفق و پیروز باشید

1132
28th May 2016, 08:25 PM
مرسی

samyad65
31st May 2016, 10:57 AM
سلام من محمد هستم از البرز
فارغ التحصیل شیمی کاربردی
مقاله ی تحقیقاتیم در زمینه ی روش تصفیه آب با گاز اوزون و بومی سازی این تکنولوژی بود.
اگر کسی تخصص و تمایل به کار درین زمینه داره پیام بده تا باهم دیگه با استفاده از امکانات اینجا به تولید برسونیمش.[shaad][shaad]

hermione
31st May 2016, 11:38 PM
سلام فاطمه هستم 14 ساله در مشهد در مدرسه ی نمونه دولتی درس می خونم و از آشنایی با شما خوش حالم!!؟؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد