matrix
5th November 2009, 07:55 AM
پژوهشگران در تحقیقات خود به ارتباط مصرف سوسیس و كالباس با افزایش بیماری های مزمن پی بردند.
نتایج بررسی پژوهشگران مدرسه پزشكی مونت سینای نشان می دهد، قطع مصرف سوسیس و كالباس، توانایی بدن را برای مقابله با عوارض ناشی از افزایش سن افزایش می دهد.
بنابر این بررسی كه نتایج آن در مجله اندوكرینولوژی و متابولیسم بالینی منتشر شد، قطع مصرف سوسیس و كالباس و سرخ كردنی ها، موجب كاهش وزن و كاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و ناراحتی های قلبی و كلیوی می شود.
پژوهشگران معتقدند با كنترل رژیم غذایی و دوری از مواد غذایی سرطان زا مانند سوسیس و كالباس می توان افزون بر كاهش خطر ابتلا به بیماری ها، كیفیت و طول زندگی را نیز بهبود بخشید.
نتایج بررسی پژوهشگران مدرسه پزشكی مونت سینای نشان می دهد، قطع مصرف سوسیس و كالباس، توانایی بدن را برای مقابله با عوارض ناشی از افزایش سن افزایش می دهد.
بنابر این بررسی كه نتایج آن در مجله اندوكرینولوژی و متابولیسم بالینی منتشر شد، قطع مصرف سوسیس و كالباس و سرخ كردنی ها، موجب كاهش وزن و كاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و ناراحتی های قلبی و كلیوی می شود.
پژوهشگران معتقدند با كنترل رژیم غذایی و دوری از مواد غذایی سرطان زا مانند سوسیس و كالباس می توان افزون بر كاهش خطر ابتلا به بیماری ها، كیفیت و طول زندگی را نیز بهبود بخشید.