PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ! هشدار در خصوص مصرف سوهان !



امير آشنا
5th November 2009, 12:07 AM
! هشدار در خصوص مصرف سوهان !


سلام خدمت دوستان گرامي @};-

در مطالعه اي كه چند سال قبل بر روي نمونه هايي از سوهان هاي شهر ... انجام داديم در چند مورد تخلف ديده شد ...

1. بعضا در اين سوهان ها به جاي خلال پسته از خلال هاي نازك باقلا (!!!) استفاده شده بود ...

2. آلودگي هاي ميكروبي در چندين مورد مشاهده شد ...

3. در مواردي به جاي استفاده از روغن هاي مرغوب ، از بي كيفيت ترين و مضرترين چربي گوسفندي ( چربي ناحيه دنبه ) استفاده شده بود ...

4. فاجعه بار تر از همه ، در مواردي به جاي استفاده از زعفران از رنگ قالي (!!!) استفاده شده بود ...

البته اين به مفهوم ناسالم بودن همه سوهان ها نيست بلكه بايد دقت ويژه اي بكار بره تا از محصولات توليدكنندگان معتبرتر استفاده بشه

امير آشنا
6th November 2009, 12:11 AM
در هر صورت بزرگترين و متداولترين تقلبي كه در توليد سوهان انجام ميشه استفاده از روغن بي كيفيت ، اشباع و مضره

AvAstiN
22nd January 2010, 10:48 AM
نشانه ظاهري يه سوهان با كيفيت چيه ؟

امير آشنا
22nd January 2010, 03:01 PM
نشانه ظاهري يه سوهان با كيفيت چيه ؟

نشانه اختصاصي نداره چون واقعا امكان تشخيص تقلبات با مشاهده و بررسي خصوصيات ظاهري وجود نداره . تنها راهي كه براي اطمينان ميشه استفاده كرد اينه كه حتي الامكان از محصولات كارخانجات معتبر استفاده بشه

آبجی
23rd January 2010, 02:16 AM
1. بعضا در اين سوهان ها به جاي خلال پسته از خلال هاي نازك باقلا (!!!) استفاده شده بود ...

2. آلودگي هاي ميكروبي در چندين مورد مشاهده شد ...

3. در مواردي به جاي استفاده از روغن هاي مرغوب ، از بي كيفيت ترين و مضرترين چربي گوسفندي ( چربي ناحيه دنبه ) استفاده شده بود ...

4. فاجعه بار تر از همه ، در مواردي به جاي استفاده از زعفران از رنگ قالي (!!!) استفاده شده بود ...

:-o:-o واقعا ؟ من خیلی سوهان دوست دارم ولی با این نکته ها یه جورایی {worried} ادم پشیمون میشه از خوردنش
راستی مگه سوهانی گه با چربی گوسفند درست میشه بو نمیده ؟؟؟

فکر کنم دیگه مشخص باشه فرق پسته و باقلا :-? نیستش؟؟؟

امير آشنا
24th January 2010, 12:04 AM
:-o:-o واقعا ؟ من خیلی سوهان دوست دارم ولی با این نکته ها یه جورایی {worried} ادم پشیمون میشه از خوردنش
راستی مگه سوهانی گه با چربی گوسفند درست میشه بو نمیده ؟؟؟

فکر کنم دیگه مشخص باشه فرق پسته و باقلا :-? نیستش؟؟؟


تركيبات معطري كه داخلش استفاده ميشه تا حد زيادي بوي نامطلوب چربي بي كيفيت رو مخفي مي كنه

وقتي باقلا ها رو به صورت خلال هاي خيلي باريك در بيارن و با خلال هاي بزرگتر پسته مخلوط كنن تشخيصش مشكل ميشه

آبجی
24th January 2010, 12:27 AM
{worried} پس باید ترکش کرد {worried}

امير آشنا
24th January 2010, 12:40 AM
{worried} پس باید ترکش کرد {worried}

نه خب ميشه از محصولات كارخونه هاي معتبر استفاده كرد

AvAstiN
26th March 2010, 09:08 AM
مشكل استفاده از مواد بي كيفيت فقط در سوهان نيست
شيريني قطاب و باقلوا ( كه سوغت يزد هست ) هم همين دقت رو نياز داره
تو يزد اختلاف قيمت بين شيريني با كيفيت و بي كيفيت خيلي زياده ( 3 برابر !!! )
ولي به نظرم ارزششو داره ;;)

mesha
18th August 2012, 02:24 AM
چرا برای درست کردن سوهان باید روغن زیادی مصرف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[naomidi][bietena]]

حاکم
13th May 2013, 08:16 PM
سوههههههههههههههههههااااا ااااانننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نن

برنتی
13th May 2013, 09:41 PM
دیگه نمیخورم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد