PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابل توجه ترکان فارس شده!!

اراکس*
4th November 2009, 06:46 PM
پارسی را پاس بداریم وترکی را ترک کنیم!!

1-پارسی را به عنوان 33 مین گویش زبان عربی پاس بداریم ترکی را به عنوان سومین زبان قانونمند و توانمند ترک کنیم.

2- پارسی را با 60 میلیون متکلم پاس بداریم و ترکی را با 360 متکلم رها کنیم.

3- پارسی را با 3500 سال قدمت پاس بداریم ترکی را با 7200 سال قدمت ترک کنیم.

4- پارسی را با 4000 وا ژه ی اصیل پاس بداریم ترکی را با 100000 وا ژه ی اصیل ترک کنیم.

5-پارسی را با 60-70 فعل اصلی پاس بداریم ترکی را با 3500 فعل اصلی رها کنیم.

6- پارسی را با 350 فعل غیر اصلی پاس بداریم ترکی را با 24000 فعل غیر اصلی ترک کنیم.

7-پارسی را با 11 زمان فعلی پاس بداریم ترکی را با 46 زمان فعلی رها کنیم.

8-پارسی را که 7% از کلماتش ریشه دارد پاس بداریم ترکی را که 100% از کلماتش ریشه دارد ترک کنیم.

9- پارسی را به عنوان زبان اقلیت مردم ایران پاس بداریم ترکی را به عنوان زبان اکثریت مردم ایران ترک کنیم.

10-پارسی را با 6 اوا پاس بداریم ترکی را با 9 اوا(کاملترین اوای خلقت) ترک کنیم.

11-پارسی را به عنوان زبان محلی پاس بداریم ترکی را به عنوان زبان بین المللی ترک کنیم.

12- پارسی را به عنوان گلچینی از زبانهای دیگر پاس بداریم ترکی را به عنوان شاهکار زبان و ادبیات شعری رها کنیم.

13- پارسی را به خاطر عدم کارایی کامپیوتری پاس بداریم ترکی را به عنوان استاندارد پایه فونتیکی ویندوز ترک کنیم.

14- پارسی زبان معدودی افغانی و تاجیک پاس بداریم ترکی را زبان استاندارد یونسکو در اروپا و امریکا رها کنیم.

15- پارسی را با 97000 عنوان کتاب در دنیا پاس بداریم ترکی را با 450000 عنوان کتاب در دنیا ترک کنیم.

16-پارسی را که هرگز خط نگارش نداشته پاس بداریم ترکی را که صاحب اولین و دومین و سومین خط بشریست رها کنیم.

17- پارسی را با 3 درجه صفت پاس بداریم ترکی با 5 درجه صفت ترک کنیم.

18- پارسی با شاهنامه ای ملحمه پاس بداریم ترکی را با دده قورقوت حماسه سرا ترک کنیم.

19- پارسی عاری از قوانین اوایی را پاس بداریم ترکی را با قوانین ملودیک بین اصوات و حروف رها کنیم.

دهها دلیل و برهان دیگر وجود دارد که برای بقای زبان پارسی باید از زبان دیرین شیرین هنرین و شکرین ترکی چشم بپوشیم زبان ترکی خود میتواند خویشتن را حفظ کند. این پارسی است که باید دست در دست هم انرا پاس بداریم چرا که با کوچکترین وزش بادی و کمترین غقلتی برای همیشه انرا از دست خواهیم داد !!!

Lovely-Pilot
4th November 2009, 08:06 PM
یاشاسین ایران
یاشاسین ترک
یاشاسین فارس

هر زبانی جای خودش رو داره
درسته خیلی از این موارد رو بنده هم قبول دارم
چون ترک هستم نمی گم ولی خیلی از این نوشته ها صحت داره
ولی چون زبان مخصوص ما هاست
چه فارس چه ترک
ما پاس می داریمشون
من ترکم
همه جا هم ترکی حرف می زنم
ولی چون زبان رسمی ایرانی ها توی اینترنت فارسی هست
منم فارسی حرف میزنم
این دلیل من برای فارسی حرف زدن
و اینکه هر زبانی ارزش خودش رو داره
به نظر من پایین ترین زبان عربی هست ارزش اون ها هم چون قرآن و پیامبرا عربی حرف می زدند قبولش دارم.
ولی چون ما داریم ایران رو 2 تیکه می کنیم و زبان ترک و فارسی رو از هم جدا می کنیم
ولی اشتباه محض هست
ما هایی که توی جامعه بهمون می گن روشنفکر - تحصیل کرده- مهندس-دکتر و ...
ما نباید بذاریم که تفرقه باشه
چه ایرادی داره فارس ها هم ترکی حرف بزندن ترکی رو یاد بگیرند
یا چه ایرادی داره زبان رسمی مدارس فارسی باشه
مهم اصالت هست که داریم
ومتاسفانه اون هم داره از بین می ره
(ببخشینا سوء تفاهم نشه این چیزا مشکل خیلی از آدماست ولی به زبون نمیارن)
هر زبانی برای خودش و آدم هاش عزیزه
زبان ایران از فارس و ترک گرفته تا بلوچ و کرد و ... برای ما عزیز هست و همگی اونها رو پاس میداریم
زنده باد ایران
زنده باد ایرانی
زنده باد اصالت و ایرانی اصیل

*مینا*
4th November 2009, 08:21 PM
زنده باد ایران
زنده باد ایرانی
زنده باد اصالت و ایرانی اصیل

کاملا موافقم :)>-

اراکس*
5th November 2009, 01:51 PM
اما من مشکل ندارم ولی این شئونیست ها هستن که با ترکا کار دارن پس ماهم باید یه کارایی رو بکنیم چرا نمیزارن والدین اسمه بچشون رو ترکی بذارن چرا ما حق حرف زدن ترکی رو نداریم (تو مدرسه ) اما بعضی از مسائلم به خود ترکا برمیگرده چرا خجالت میکشن لباسای ترکی رو بپوشن چرا تو عروسی هاشون یه اهنگ ترکی نمیتونی پیدا کنی . اما یه چیزه دیگه تو اصلا میدونی روز کتاب و کتابخانه کی هستش ( مال ترکا ) یا روز تولد بابک ؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد