PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فردوسي پور عذرخواهي كرد؛ مايلي كهن نپذيرفت

Victor007
3rd November 2009, 07:41 PM
http://i.media.goal.com/g/55346_news.jpg

سايت گل - عادل فردوسي پور بالاخره موفق شد پس از مدت ها از محمد مايلي كهن در برنامه 90 استفاده كند. پس از آنكه فردوسي پور مايلي كهن را به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ايران به برنامه نود دعوت كرد و آن برنامه را يكسره به انتقاد از مايلي كهن اختصاص داد اين مربي ديگر با برنامه نود صحبت نكرد و بارها در مصاحبه هايش از اين برنامه با الفاظي مثل كاسبكارانه و عاري از عدالت نام برد.
فردوسي پور شب گذشته بالاخره مايلي كهن را روي خط تلفن برنامه آورد و با او گفتگو كرد. مايلي كهن گفت من فقط به خاطر آقاي جلالي حاضر به پاسخگويي شدم وگرنه همانطور كه قبلا گفته بودم كاري با برنامه شما ندارم.
در ادامه بحث فردوسي پور رسما مقابل بينندگان برنامه از مايلي كهن عذرخواهي كرد وگفت در آن برنامه من بيش از حد انتقاد كردم و كلا شب خوبي نداشتم. قبول دارم كه آن شب خيلي تند رفتم و كلا برنامه خوبي اجرا نكردم. اما مايلي كهن به طور تلويحي عذرخواهي عادل را نپذيرفت و گفت: «شما در برنامه هفته بعد از آن هم نهايت تلاشت را براي بركناري من كردي و در نهايت هم به هدفت رسيدي.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد