LaDy Ds DeMoNa
3rd November 2009, 01:18 PM
سبزی معطر علیه کم خونی http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/46794.jpg
شما جز آن دسته از افراد هستید که دارای کم خونی هستند ، به شما توصیه می کنیم از این سبزی معطر میل کنید.
یك متخصص تغذیه گفت: نعناع تازه به دلیل داشتن فولات برای كسانی كه فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد.
مریم مراداف افزود: نعناع مقوی معده، ضد اسپاسم و گرفتگی عضلات، ضد نفخ، تقویت كننده معده و بدن است. نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین B1 ،B2، B3 اشتها آور و سرشار از فولات است.
وی گفت: فولات موجود در نعناع برای كسانی كه فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد. همچنین نعناع دارای پتاسیم است و برای كسانی كه مبتلا به پرفشاری خون هستند، مفید است.
مراداف اضافه كرد: نعناع دارای اسانس منتول است كه تسكین دهنده است و برای دردهای موضعی مفید و ضدعفونی كننده است. از نعناع اسانس، روغن گرفته میشود. همچنین اسانس نعناع دارای خواص ضد درد، ضد میكروب، ضد اسپاسم، ضد احتقان بینی و محرك هضم غذا است.
وی افزود: نعناع ویتامین A بالایی دارد و در كنار ویتامین C میتواند آنتیاكسیدان قوی در برابر رادیكالهای آزاد باشد. همچنین جویدن نعناع باعث خوشبو شدن دهان میشود.
این متخصص تغذیه گفت: نعناع خشك با نعناع تازه تفاوت دارد و اسیدفولیك و ویتامین C ویتامین B1، B2 و B3 در نعناع خشك از دست میرود ولی 100 گرم نعناع خشك نسبت به 100 گرم نعناع تازه حجم بیشتر و سدیم، پتاسیم، گوگرد، منگنز و كلسیم بیشتری دارد.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
شما جز آن دسته از افراد هستید که دارای کم خونی هستند ، به شما توصیه می کنیم از این سبزی معطر میل کنید.
یك متخصص تغذیه گفت: نعناع تازه به دلیل داشتن فولات برای كسانی كه فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد.
مریم مراداف افزود: نعناع مقوی معده، ضد اسپاسم و گرفتگی عضلات، ضد نفخ، تقویت كننده معده و بدن است. نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین B1 ،B2، B3 اشتها آور و سرشار از فولات است.
وی گفت: فولات موجود در نعناع برای كسانی كه فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد. همچنین نعناع دارای پتاسیم است و برای كسانی كه مبتلا به پرفشاری خون هستند، مفید است.
مراداف اضافه كرد: نعناع دارای اسانس منتول است كه تسكین دهنده است و برای دردهای موضعی مفید و ضدعفونی كننده است. از نعناع اسانس، روغن گرفته میشود. همچنین اسانس نعناع دارای خواص ضد درد، ضد میكروب، ضد اسپاسم، ضد احتقان بینی و محرك هضم غذا است.
وی افزود: نعناع ویتامین A بالایی دارد و در كنار ویتامین C میتواند آنتیاكسیدان قوی در برابر رادیكالهای آزاد باشد. همچنین جویدن نعناع باعث خوشبو شدن دهان میشود.
این متخصص تغذیه گفت: نعناع خشك با نعناع تازه تفاوت دارد و اسیدفولیك و ویتامین C ویتامین B1، B2 و B3 در نعناع خشك از دست میرود ولی 100 گرم نعناع خشك نسبت به 100 گرم نعناع تازه حجم بیشتر و سدیم، پتاسیم، گوگرد، منگنز و كلسیم بیشتری دارد.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ