LaDy Ds DeMoNa
3rd November 2009, 01:10 PM
میوه ای جهت افزایش جذب آهن خون http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/46948.jpg
میوه ای زمستانی است که باعث جذب هر چه بیشتر آهن در بدن شما می شود . آیا این میوه را می شناسید ؟
یك متخصص تغذیه گفت: ویتامین C موجود در پرتقال باعث افزایش جذب آهن میشود و بهتر است مكمل آهن همراه با یك لیوان آب پرتقال مصرف شود.
مریم مرادف افزود: پرتقال منبع غنی ویتامینC است. پوست آن در بسیاری موارد حتی مغذی تر از پرتقال میتواند باشد.
وی گفت: ویتامینC یكی از عوامل مهم مهاركننده سرطان است به طوری كه این ویتامین علیه یكی از عوامل شناخته شده سرطان زا یعنی نیتروزامین ها(Nitrosamies) و مواد نگه دارنده میشناسند.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان روده بزرگ، در پیشگیری از انواع دیگر سرطانها نیز مؤثر است. فیبر مركبات از نوع نامحلول است، بنابراین به افزایش حجم مدفوع و سرعت بخشیدن به حركت آن در دستگاه گوارش كمك میكند. به این ترتیب یكی از روشهای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، مصرف منظم و فراوان انواع مركبات است.
مرادف گفت: پرتقال و سایر مركبات در پایین آوردن كلسترول خون نیز مؤثرند و این خاصیت مدیون وجود پكتین(Pectin) یا ماده الیافی پوست و ورقههای نازك ما بین پرههای پرتقال است و توصیه میشود كه پرتقال را با لایه سفید رنگ زیر پوست و لایههای نازك داخل پرتقال كه حاوی پكتین هستند مصرف شود.
وی افزود: پیشگیری از عفونتهای ویروسی از خواص دیگر پرتقال است كه در عصاره آن وجود دارد. آب پرتقال سرشار از الیاف (فیبر) است، به ویژه اگر با (Pulpe) یا گوشت میوه مصرف شود.
مرادف گفت: مصرف پرتقال به دلیل این كه حاوی موادمعدنی كافی به ویژه پتاسیم است، باعث افزایش حجم ادرار در طول شبانه روز میشود و از این طریق سموم بدن دفع می گردد؛ ویتامین C می تواند سبب افزایش توان جذب آهن شود. دریافت كافی «ویتامین C» به كاهش شدت علایم سرماخوردگی و طول مدت آن كمك میكند.
این متخصص تغذیه افزود: «ویتامین C» به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی كمك میكند. خصوصاً در افراد گیاهخوار افزایش مصرف غذاهای غنی از «ویتامین C» از قبیل مركبات، برای كاهش خطر ابتلا به كمبود آهن كه سبب كم خونی می شود، ضروری است.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
میوه ای زمستانی است که باعث جذب هر چه بیشتر آهن در بدن شما می شود . آیا این میوه را می شناسید ؟
یك متخصص تغذیه گفت: ویتامین C موجود در پرتقال باعث افزایش جذب آهن میشود و بهتر است مكمل آهن همراه با یك لیوان آب پرتقال مصرف شود.
مریم مرادف افزود: پرتقال منبع غنی ویتامینC است. پوست آن در بسیاری موارد حتی مغذی تر از پرتقال میتواند باشد.
وی گفت: ویتامینC یكی از عوامل مهم مهاركننده سرطان است به طوری كه این ویتامین علیه یكی از عوامل شناخته شده سرطان زا یعنی نیتروزامین ها(Nitrosamies) و مواد نگه دارنده میشناسند.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان روده بزرگ، در پیشگیری از انواع دیگر سرطانها نیز مؤثر است. فیبر مركبات از نوع نامحلول است، بنابراین به افزایش حجم مدفوع و سرعت بخشیدن به حركت آن در دستگاه گوارش كمك میكند. به این ترتیب یكی از روشهای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، مصرف منظم و فراوان انواع مركبات است.
مرادف گفت: پرتقال و سایر مركبات در پایین آوردن كلسترول خون نیز مؤثرند و این خاصیت مدیون وجود پكتین(Pectin) یا ماده الیافی پوست و ورقههای نازك ما بین پرههای پرتقال است و توصیه میشود كه پرتقال را با لایه سفید رنگ زیر پوست و لایههای نازك داخل پرتقال كه حاوی پكتین هستند مصرف شود.
وی افزود: پیشگیری از عفونتهای ویروسی از خواص دیگر پرتقال است كه در عصاره آن وجود دارد. آب پرتقال سرشار از الیاف (فیبر) است، به ویژه اگر با (Pulpe) یا گوشت میوه مصرف شود.
مرادف گفت: مصرف پرتقال به دلیل این كه حاوی موادمعدنی كافی به ویژه پتاسیم است، باعث افزایش حجم ادرار در طول شبانه روز میشود و از این طریق سموم بدن دفع می گردد؛ ویتامین C می تواند سبب افزایش توان جذب آهن شود. دریافت كافی «ویتامین C» به كاهش شدت علایم سرماخوردگی و طول مدت آن كمك میكند.
این متخصص تغذیه افزود: «ویتامین C» به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی كمك میكند. خصوصاً در افراد گیاهخوار افزایش مصرف غذاهای غنی از «ویتامین C» از قبیل مركبات، برای كاهش خطر ابتلا به كمبود آهن كه سبب كم خونی می شود، ضروری است.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ