*میترا*
2nd November 2009, 10:35 AM
جام جم آنلاين: گروه سلامت: محققان كرهاي دريافتند پروتئين موجود در پوست كدو تنبل ميتواند از عفونتهاي قارچي جلوگيري كند و مانع از رشد قارچها شود. به گزارش ايسنا، محققان كرهاي با آزمايش روي كدو تنبل دريافتند كه پروتئين موجود در آن مانع رشد قارچي موسوم به كنديدا آبيكن ميشود.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/08/10/100921529935.jpg
محققان معتقد هستند؛ پروتئين موجود در كدوتنبل ميتواند درمان خوبي براي انواع قارچها و عفونتها در افراد باشد و همچنين براي مقابله با قارچهاي گياهي در محصولات نيز استفاده شود.
كدوتنبل به عنوان داروي سنتي در بيشتر مناطق جهان به كار ميرود و محققان معتقدند كه داراي قدرت آنتيبادي قوي است.
http://njavan.com/forum/showthread.php?p=58512#post58512
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/08/10/100921529935.jpg
محققان معتقد هستند؛ پروتئين موجود در كدوتنبل ميتواند درمان خوبي براي انواع قارچها و عفونتها در افراد باشد و همچنين براي مقابله با قارچهاي گياهي در محصولات نيز استفاده شود.
كدوتنبل به عنوان داروي سنتي در بيشتر مناطق جهان به كار ميرود و محققان معتقدند كه داراي قدرت آنتيبادي قوي است.
http://njavan.com/forum/showthread.php?p=58512#post58512