*میترا*
2nd November 2009, 10:29 AM
در نارگيل مضرترين نوع چربي اشباع وجود دارد كه سبب گرفتگي رگ ها و بروز بيماري هاي قلبي مي شود.
مسعود كيمياگر، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ميوه نارگيل داراي خواصي منفي است، چرا كه مضرترين نوع چربي در نارگيل وجود دارد و داراي اسيدهاي چرب اشباع و زنجيردار است كه در مقايسه با چربي ها بي غير اشباعي مثل روغن هاي مايع ذرت، زيتون و آفتابگردان لطمات زيادي به سلامت انسان وارد مي كند.
اين متخصص تغذيه اظهار داشت: بهتر است به جاي مصرف شيريني هاي نارگيلي، از شيريني هاي گردويي استفاده شود چرا كه چربي كه در نارگيل وجود دارد باعث گرفتگي رگ ها و بروز بيماري هاي قلبي مي شود و ويتامين هاي اندكي دارد كه نياز بدن را تأمين نمي كند.
مسعود كيمياگر، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ميوه نارگيل داراي خواصي منفي است، چرا كه مضرترين نوع چربي در نارگيل وجود دارد و داراي اسيدهاي چرب اشباع و زنجيردار است كه در مقايسه با چربي ها بي غير اشباعي مثل روغن هاي مايع ذرت، زيتون و آفتابگردان لطمات زيادي به سلامت انسان وارد مي كند.
اين متخصص تغذيه اظهار داشت: بهتر است به جاي مصرف شيريني هاي نارگيلي، از شيريني هاي گردويي استفاده شود چرا كه چربي كه در نارگيل وجود دارد باعث گرفتگي رگ ها و بروز بيماري هاي قلبي مي شود و ويتامين هاي اندكي دارد كه نياز بدن را تأمين نمي كند.