PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ستاره فیلم‌های ترسناک، شوالیه شد!

LaDy Ds DeMoNa
1st November 2009, 01:22 PM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/46720.jpg
سر کریستوفر لی که برای بازی در نقش شخصیت‌های سینمایی ترسناک از جمله دراکولا شهرت دارد، روز جمعه در مراسمی در قصر باکینگهام مورد تقدیر قرار گرفت...
به گزارش خبر آن لاین،بازیگر پرکار بریتانیایی نشان شوالیه خود را از پرنس چارلز شاهزاده ولز دریافت کرد و پس از دریافت این نشان افتخار گفت همیشه مدیون استودیو همر خواهد بود که باعث مشهور شدن او شد. لی 87 ساله که بیش از 250 فیلم در کارنامه دارد، به خاطر درد کمر با عصا در این مراسم حاضر شد.
او با اشاره به همکاری خود با همر استودیوز در سال‌های 1950 و 1960 گفت: «همیشه به خاطر فرصت بازی در نقش شخصیت‌های مختلف سپاسگزار بوده‌ام، سپاسگزار استودیویی که باعث شد من در سراسر جهان نه صرفاً یک چهره بلکه یک نام باشم که آن زمان خیلی اهمیت داشت.»
لی برای حضور مقابل پیتر کوشینگ و بازی در نقش شخصیت‌های تشنه خون در فیلم‌های همر شهرت دارد، اما تأیید کرد در اواخر سال‌های 1960 به نوعی بازیگر نقش‌های کلیشه‌ای شده بود.
بازیگر متولد لندن نقش خود در فیلم 1970 «زندگی شخصی شرلوک هلمز» را نقطه عطف کارنامه بازیگری خود دانست که اجازه داد از تیپ آشنای خود فاصله بگیرد و حوزه کاری‌اش را گسترش بدهد. او گفت: «از آن زمان تاکنون در خیلی فیلم‌ها نقش‌های منفی بازی کرده‌ام، اما هیچ‌وقت کلیشه نشده‌ام. بازیگری تنها در نقش مردی با کلاه سفید خلاصه نمی‌شود.» استودیوی همر اخیراً احیا‌ شده و لی به تازگی فیلم جدید خود «مقیم» با بازی هیلاری سوانک را به پایان رسانده است.
بازیگر قدیمی سینما که در شب هالووین شوالیه شد، به شوخی گفت: «در فیلم‌های بسیاری بازی کرده‌ام که نمادین شده‌اند، اما نه لزوماً به خاطر حضور من.» از جمله این فیلم‌ها می‌توان به «مرد حصیری» اشاره کرد که لی افتخار می‌کند آنتونی شفر فیلمنامه‌نویس فیلم نقش لرد سامرایل را برای او نوشت. همین طور شخصیت منفی اسکارامانگا در فیلم جیمز باندی «مرد تپانچه طلایی».
یکی از نقش‌های مورد علاقه او نقش محمد‌علی جناح موسس کشور پاکستان در فیلم سال 1998 «جناح» است. او ادامه می‌دهد: «پس از مجموعه فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» و «جنگ‌های ستاره‌ای» موقعیت کاری من شکل کاملاً جدیدی پیدا کرد.» او ادامه داد: «به عنوان یک پیرمرد چیزی که واقعاً برایم اهمیت دارد این است که هم نسل خودم من را می‌شناسند هم نسل جدید.»
کارنامه شلوغ لی باعث شده او در کتاب رکوردهای جهانی گینس چند رکورد داشته باشد، از جمله بیشترین نقش‌‌آفرینی‌های مرتبط توسط یک بازیگر مرد در قید حیات، بیشترین تعداد فیلم دارای صحنه‌های شمشیربازی با حضور یک بازیگر مرد و البته بلندقدترین بازیگر مرد نقش‌های اصلی (قد لی حدود 196 سانت است).
لی با اشاره به انگشت کوچک کج و کوله خود به شوخی گفت: «این اتفاق پس از ناهار و در جریان شمشیربازی با ارول فلین اتفاق افتاد. چیزی نمانده بود انگشتم قطع شود.»
او همچنین فیلم‌های ترسناک معاصر را به خاطر نشان دادن «خون و قطع عضو» مورد انتقاد قرار داد و گفت: «در هر فیلم آنچه شما را روی صندلی سینما نگه می‌دارد، چیزهایی است که نمی‌بینید. باید همه‌چیز را به تخیل تماشاگر واگذار کنید.»

گردآوری:گروه فرهنگ وهنرسیمرغ

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد