PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تأثير باكتري اسيد شير در بهبود آلرژي



هیوا
31st October 2009, 02:31 AM
محققان دريافتند باكتري هاي خاص اسيدلاكتيك شير با تقويت سيستم دفاعي به افراد مبتلا به آلرژي كمك مي كند.







به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري آلمان، نتيجه تحقيق انستيتو تحقيقات موادغذايي نورويچ انگلستان حاكي از آن است باكتري هاي اسيدشير با تقويت روده مانع از فعاليت بيش از حد سيستم دفاعي بدن مي شوند. بنابراين گزارش، سيستم ايمني در افراد مبتلا به آلرژي خارج از كنترل است كه با شاخص بالا بودن ميزان ايمونوگوبين e مشخص مي شود. بر اساس اين گزارش، با بالا بودن آنتي بادي ها در خون سيستم ايمني در كنار عوامل بيماري زا به عوامل آلرژي زايي مانند گروه ها يا موي حيوانات واكنش نشان مي دهد كه باعث بروز آلرژي مي شود در اين تحقيق افراد مبتلا به آلرژي در مدت زمان بيش از پنج ماه روزانه يك نوشيدني حاوي لاكتورباسيل و گروهي ديگر بدون اين باكتري را مصرف كردند و به گفته محققان لاكتورباسيل درروده جايگزين مي شوند و عملكرد آن را بهبود مي بخشند و بدين ترتيب مشكلات گوارشي و هضم برطرف مي شود. بنابراین گزارش، محققان تأكيدكردند روده دركنار هضم وظايف ديگري نيز دارد و در واقع يكي از ارگان هاي مهم بدن در مقابله با عوامل بيماري زا محسوب مي شود كه از طريق غذا وارد بدن شده و بدين وسيله مانع از واكنش شديد سيستم ايمني بر عليه آنها مي شود. اين گزارش حاکیست، حدود 70 درصد از كل سلول هاي ايمني بدن در مخاط روده قرار دارند و در صورتي كه اين عملكرد روده مختل شود تأثير بدي بر سيستم ايمني بدن دارد، برعكس اين فرضيه تقويت مي شود كه با بهبود اين عملكرد روده سيستم دفاعي باقي قسمت هاي بدن تقويت مي شود نتيجه اين تحقيق نشان داد در افراد مبتلا به آلرژي كه باتري اسيد شير مصرف كرده بودند ميزان ايمونوگلوبين e كاهش يافت و همزمان ميزان ايمونوگلوبين g كه نقش متقابل با ايمونوگلوبين e دارد افزايش مي يابد كه واكنش هاي آلرژيك را متوقف مي كند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد