PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در پاسخ به نامه پسر پرورشگاهي ...

Victor007
30th October 2009, 07:06 PM
در پاسخ به نامه پسر پرورشگاهي
باقري: براي ديدار آرش درنگ نمي‌كنم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ خوشحالم كه مردم به من ابراز احساسات مي‌كنند و براي ديدار با آرش درنگ نمي‌كنم.

http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0437/A0437449.jpg

كريم باقري در گفت‌وگو با فارس، درباره نامه آرش، كودك پرورشگاهي كه چندي پيش خواهان ديدار با وي شده بود، اظهار داشت: خوشحالم كه اين بچه اينطور مرا دوست دارد و يك پرسپوليسي است. وقتي اين نامه را در روزنامه‌ها خواندم، براي دقايقي از خود بي خود شدم. مطمئن باشيد به عشق اين كودك، هفته آينده به ديدارش مي‌روم تا او را از نزديك ببينم.
وي ادامه داد: سعي مي‌كنم براي دقايقي پاي صحبت‌هاي او بنشينم و خواسته‌هايش را جويا شوم. مي‌دانم در ايران افراد زيادي هستند كه به من علاقه دارند و از بابت اين موضوع به خودم مي‌بالم. اميدوارم بتوانم روزي جواب همه آنها را بدهم.
باقري در مورد ديدار مقابل استيل آذين گفت: بازي سختي است؛ اما حساسيت خاصي ندارد. كريمي قبلا با ما بوده؛ اما اكنون روبروي ما قرار دارد. اميدوارم 3 امتياز را كسب كنيم و هوادارانمان دوباره لذت ببرند.
وي ادامه داد:‌ اميدوارم كرانچار به من اعتماد كرده، در تركيب اصلي قرار بگيرم و به پرسپوليس كمك كنم.
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استيل آذين از هفته پانزدهم ليگ برتر ساعت 16:30 شنبه 9 آبان‌ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد