PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رحیم‌پور: مظفری با چشمانی باز پنالتی استقلال را ندید!

moji5
29th October 2009, 10:51 PM
رحیم‌پور: مظفری با چشمانی باز پنالتی استقلال را ندید!
http://www.inn.ir/iran_media/image/2009/10/480301009_orig.jpg
پس از شکست استقلال مقابل ذوب‌آهن کادر فنی این تیم برای بازگشت به صدرجدول تصمیم‌دارد برنامه‌ای ویژه‌ای را به اجرا درآورد تا استقلال دوباره بتواند طعم صدرنشینی را بچشد.

به گزارش شبکه ایران، سیامک رحیم‌پور مربی تیم فوتبال استقلال با تائید این مطلب که کادر فنی استقلال برای خروج از شرایط فعلی قصد دارد برنامه‌جدیدی را در آستانه بازی مقابل شاهین بوشهر به اجرا در بیاورد، در این باره گفت:" ما باید دوباره به صدر برگردیم چرا که استقلال قصد دارد از تمام بازی‌ها خود امتیاز‌های لازم را کسب کند تا بتواند دوباره عنوان قهرمانی را از آن خود کند."
بازی استقلال-ذوب‌آهن را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
بازی خیلی خوبی بود. بازیکنان استقلال دراین میدان خوب دویدند و موقعیت‌های خوبی راهم برای گلزنی ایجاد کردند که متاسفانه در ضربات نهایی نتواستند خوب عمل کنند ضمن اینکه دفاع چندلایه تیم ذوب‌آهن هم به شدت مانع کار و گلزنی مهاجمان ما شد.
نقاط ضعف و قوت ذوب‌آهن در کجا بود؟
تیم ذوب‌آهن بیشتر روی ضدحمله کار می‌کرد و قصد آن را داشت که از سرعت مهاجمان سرعتی خود استفاده کنند. ضمن اینکه ذوب‌آهن بازیکنی به نام قاضی را مامور مهار خسروحیدری کرده بود که با بازی من تو من مانع حرکت‌های مثبت این مهره کلیدی استقلال می‌شد.
علت شکست استقلال را در چه می‌بینید؟
استقلال در اکثر زمان مسابقه کاملاً به بازی تسلط داشت و یک اتفاق ساده باعث شد تا ذوب‌آهن به تک گل بازی برسد.ما خیلی بدشانس بودیم وگرنه می‌توانستیم با گل‌های متعدد ذوب‌آهن را شکست دهیم.
قضاوت قاضی میدان را چگونه دیدید؟
آقای مظفری داور بسیار خوبی هستند ولی متاسفانه در بازی دیروز شرایط ایده‌آل را برای داوری نداشتند. به نظر من در یکی دو نوبت توپ از خط دروازه گذشت که کمک‌داور و خود داور این صحنه‌ها را دیدند و خیلی راحت از این صحنه‌ها چشم‌پوشی کردند.
من اطمینان دارم خطای روی آرش برهانی خطای پنالتی بود ولی داور به آن توجهی نکرد. داوران گاهی برای تیم‌ها حتی دو ضربه پنالتی اعلام می‌کنند ولی پنالتی‌ها واقعی استقلال را نمی‌بینند.
به هواداران قول صدرنشینی مجدد و در قهرمانی می‌دهید؟
ما اگر به تمامی استقلالی‌های ایران و حتی دنیا قول بدهیم ولی وقتی قواعد بازی پاک رعایت نشود فایده‌ای ندارد. اگر به فوتبال پاک فکر کنیم و کسانی که بر بازی‌ها اشراف دارند با نظارت صحیح نمایندگان فدراسیون فوتبال و حتی سازمان تربیت‌بدنی همه عملکردها را زیر نظر بگیرند آن وقت است که ما هم صدرنشینی را پس می‌گیریم و هم قول قهرمانی استقلال را به هواداران می‌دهیم.
بازی با شاهین بوشهر را چطور ارزیابی می‌کنید؟
شاهین تیم خوب و قدرتمندی است که از یک مربی کاربلد بهره می‌برد. ما با توجه به میزبانی استقلال حداکثر تلاش‌مان را می‌کنیم تا سه امتیاز ا ین میدان را با بازی جوانمردانه کسب کنیم.
با این همه بازیکن مصدوم و محروم چگونه کنار می‌آیید؟
واقعیت این است که در سراسر دنیا بیماری و مصدومیت وجود دارد. بازیکنان ما هم مصدوم و بیمار بودند. اما قضیه حنیف عمران‌زاده مدافع محروم ما که استقلال روی بازی وی حساب ویژه‌ای باز کرده بود، متفاوت است. اکنون که ثابت شده بازیکن استقلال با حکم دادگاه بی‌گناه است، چه کسی در این رابطه پاسخگوست؟ کاش دوستانی که این همه تلاش کردند عمران‌زاده را محروم کنند، در جهت بهبود کیفیت مسابقات و فوتبال پاک از خودشان جدیت نشان دهند.
حرف ناگفته‌ای ندارید؟
ناگفته بسیار است بماند انشاا... برای بعد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد