PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازيكنان در ايران به تيم فكر نمي‌كنند

Victor007
28th October 2009, 11:26 PM
فريدون زندي گفت: در ايران بيشتر بازيكنان دوست دارند تنها بازي كنند و به تيم فكر نمي‌كنند.
بازيكن تيم فوتبال استيل آذين پيش از ترك تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با حضور در فوتبال ايران، تيم استيل آذين، مشكلات فوتبال ايران و رابطه‌اش با حميد استيلي مطالبي را عنوان كرد كه شرح آن را در زير مي‌خوانيد:
* دليل آمدنتان به ايران چه بود؟
ـ قبلا مي‌خواستم دو تا سه سال آينده را در اروپا بازي كنم و بعد به ايران بيايم ولي خب ليگ ايران حرفه‌اي‌تر شده و تصميم گرفتم اكنون به ايران بيايم. همان تيم قبرسي من را مي‌خواست اما چون دو سال در قبرس بازي كرده بودم تصميم گرفتم تيمم را عوض كنم. پيشنهاد استيل آذين هم خوب بود، مي‌خواستند تيم خوبي درست كنند، حرفه‌اي كار كنند كه هنوز بايد بيشتر كار كنيم تا به هدف برسيم.
* نظرتان در رابطه با فوتبال ايران چيست؟
ـ در ايران بيشتر بازيكنان دوست دارند تنها بازي كنند و به تيم فكر نمي‌كنند. اين يك مشكل بزرگ هم در باشگاه‌ها و هم در تيم ملي است. هر بازيكن پنج تا ده ثانيه توپ را نگه مي‌دارد، البته اين موضوع بهتر شده و بايد بهتر هم بشود. سرعت بازي هم در ايران كم است، توپ جلوتر از بازيكن است؛ اما بازيكن در آلمان از كودكي فوتبال را تاكتيكي ياد مي‌گيرد و مي‌داند بايد به تيم فكر كند، اگر فوتبال ايران بخواهد پيشرفت كند بايد تيمي كار كند. خيلي بد است كه ايران 70 ميليون جمعيت دارد و فوتبال ورزش اول كشور است ولي به جام جهاني نمي‌رود كه اين از ريشه ايراد دارد و تقصير مربي‌ها نيست.
* سطح ليگ ايران بالاتر است يا قبرس؟
ـ سطح ليگ قبرس از ايران بالاتر است. تيم‌هاي قبرس در ليگ قهرماني اروپا بازي مي‌كنند. در كل، ليگ قبرس از ايران حرفه‌اي‌تر است.
* پس چرا به ايران آمديد؟
ـ خب همه زندگي فوتبال نيست، مي‌خواستم در ايران زندگي كنم و بيشتر با فرهنگ اينجا آشنا شوم.
* از تيم‌هاي ديگر ايران هم پيشنهاد داشتيد؟
ـ بله، از دو،‌ سه سال پيش از ايران پيشنهاد داشتم ولي مي‌خواستم به تهران بيايم چون در اين پنج سال با تهران آشنا شدم و سخت بود كه به شهرهاي ديگر بروم. از پرسپوليس هم پيشنهاد داشتم ولي در آن موقع نه سرمربي تيم معلوم بود نه مدير باشگاه.
* دليل افت و خيزهاي تيم استيل آذين چيست؟
ـ وقتي در يك تيم 20 بازيكن جديد هستند و با هم هماهنگي ندارند زمان مي‌خواهد تا با هم هماهنگ شوند و تيم خوب شود.
* فكر نمي‌كنيد اين هماهنگي تا آخر فصل طول بكشد و اين به ضرر استيل آذين است؟
ـ فوتبال اين طور است، شايد سال اول نتيجه نگيريم و از سال دوم به بعد نتيجه بگيريم، سال اول بايد بيشتر كار كنيم و هماهنگ شويم.
* نظرتان در مورد حميد استيلي چيست؟
ـ استيلي مربي جواني است كه تازه مربي شده ولي تا الان حرفه‌اي كار كرده و فكر فوتبالي‌اش خوب است. ولي خب هر كسي بايد هر روز بيشتر ياد بگيرد.
* شما كه در سه بازي تيم ملي ذخيره بوديد و اعتراض نكرديد چه طور در بازي با استقلال كه تعويض شديد با استيلي درگيري پيدا كرديد؟
ـ البته من در تيم ملي هم كه بازي نكردم خيلي ناراحت شدم و حتي مي‌خواستم از تيم ملي بروم ولي خواستم حرفه‌اي كار كنم. در بازي مقابل استقلال به خاطر نتايج بد بازي‌ها همه تيم ناراحت بودند. بازي با استقلال هم خيلي مهم بود و همه مي‌خواستيم خوب بازي كنيم ولي در نيمه‌ي اول بد بازي كرديم و اين روي اعصاب همه تاثير گذاشت. البته اين قدر هم بزرگ نبود و اين اتفاقات در فوتبال مي‌افتد.
* در حال حاضر رابطه‌ي شما با استيلي چگونه است؟
ـ بد نيست، بازيكن و مربي لازم نيست با هم دوست باشند، بازيكن بايد كارش را خوب انجام دهد و به مربي احترام بگذارد، مربي هم نظرات بازيكن را بشنود. بيشتر رابطه‌ي كاري داريم.
* فكر نمي‌كنيد بازي شما افت كرده است؟
ـ بازي من عوض نشده، من از بازي خودم راضي هستم ولي خب در ايران بيشتر بازي من را نمي‌فهمند و فقط مي‌خواهند ايراد بگيرند. در اينجا بازيكنان فردي بازي مي‌كنند كه اين حرفه‌اي نيست. در فوتبال بايد توپ بچرخد نه بازيكن كه من اين مشكل را در ايران دارم. همين طور من در پست خودم بازي نمي‌كنم، پست من پشت فوروارد است. البته من در پست‌هاي ديگر هم مي‌توانم خوب بازي كنم ولي پست اصلي من پشت فوروارد است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد