PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر نجات معجزه آسا

*میترا*
28th October 2009, 08:10 PM
رسانه هاي دولتي امريکا از نجات معجزه آساي کودکي 18ماهه پس از سقوط وي از ارتفاع 121متري خبر دادند. «رابرت ليمر» يکي از شاهدان اين ماجرا به رسانه هاي دولتي امريکا گفت؛ ديروز عصر در حال صحبت کردن با تلفن همراه بودم که متوجه شدم يک کودک از پنجره طبقه سوم منزل مسکوني آويزان است و احتمال اينکه سقوط کند، بسيار زياد است. وي در ادامه يادآور شد؛ حين فکر کردن بودم که ناگهان کودک سقوط کرد، اما من و يکي از دوستانم به موقع زير پنجره رسيديم و او را نجات داديم. پدر 45ساله اين کودک 18ماهه پس از اطلاع از اين موضوع، به سرعت خود را به منزل رساند و از اينکه کودک خردسالش در بغل اين دو مرد جوان بود، بسيار خوشحال شد. وي در گفت و گو با رسانه هاي دولتي امريکا خاطرنشان کرد؛ براي ترخيص همسرم و نوزاد دومم به بيمارستان رفته بودم که خبر سقوط دختر 18ماهه ام مرا شوکه کرد، اما از اينکه اين دو مرد جوان توانسته اند دختر ما را از مرگ حتمي نجات دهند، بسيار خوشحالم. اين دو مرد جوان قهرمانند و در اين هيچ شکي نيست. اين در حالي است که اورژانس «بوستون» در امريکا نيز پس از معاينه اين کودک از سلامت وي اطمينان حاصل کرده و تصريح کرد؛ اين کودک بسيار خوش شانس است که پس از سقوط از ارتفاع 121متري نجات پيدا کرده است

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد