PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر ابداع کفش هاي قابل رشد

*میترا*
28th October 2009, 07:55 PM
دانشمندان آلماني پس از دو سال تحقيق و بررسي روي ساختار پاي کودکان، کفش هايي ابداع کردند که همزمان با رشد کودکان، بزرگ مي شود. آنها طي دو سال حرکت هاي پاي بيش از 10 هزار کودک را بررسي و در نهايت کفشي ابداع کردند که آن را کفش هاي قابل رشد مي نامند. محققان با اتصال حسگرهايي به انگشتان پاي کودکان و استفاده از مدل سازي رايانه يي براي اندازه گيري حرکت استخوان هاي پا هنگام راه رفتن و دويدن، چگونگي رشد و ميزان دامنه حرکت پا در کودکان را بررسي کردند. دانشمندان دانشگاه «پوتسدام» معتقدند از هر 10 کودک، هفت کودک کفش هايي مي پوشند که بسيار بزرگ تر از اندازه واقعي پاي آنهاست. در اين حالت پاها در کفش مي لغزد و باعث بروز مشکلات رشدي در کودک مي شود. خانواده ها اغلب با اين تصور غلط که بالاخره روزي اين کفش اندازه پاي کودک مي شود، براي کودکان خود کفش هايي مي خرند که بزرگ تر از اندازه واقعي است و کودک براي نگه داشتن کفش در پاي خود ناچار مي شود انگشتان پاي خود را فشرده يا کشيده کند. اين رفتار مي تواند مانع رشد صحيح پاي کودک شود. گروه تحقيقاتي «پوتسدام» با همکاري شرکت ريکوستا کفش هايي توليد کرد که از چندين لايه نوين و مختلف تشکيل شده است و متناسب با سن و اندازه پاي کودک، حالت و اندازه اش تغيير مي کند. به گفته رئيس اين گروه تحقيقاتي، هدف اصلي اين ابداع، توليد کفش هايي راحت، مناسب و اندازه پاي کودک است تا متناسب با اندازه پاي کودک، اندازه کفش تغيير کند.

alireSa
11th November 2009, 09:15 PM
واقعا این خانم Mitra_677 خیلی زحمت کشیده واقعا ممنونم ازتون

ØÑтRдŁ§
11th November 2009, 09:20 PM
واقعا این خانم mitra_677 خیلی زحمت کشیده واقعا ممنونم ازتون

بله حق باشماست..
منم به نیابت از باقی مدیران ازشون تشکر میکنم..
خسته نباشید

well spoken
12th November 2009, 09:26 AM
tashakor
متن خوبی بود اما چگونگی انجام همچین کاری رو ننوشته بودن!!!
به هرحال merC

ØÑтRдŁ§
12th November 2009, 10:05 AM
فکر کنم با دیدن این تصویر به طرز کارش پی ببرید

http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2009/04/437979_orig.jpg

well spoken
12th November 2009, 10:48 AM
salam sontral jan
na khosham umad karet dorosteh
eyval dari
از پیگیریت کمال تشکر رو دارم
ارادتمند شاکر عباس زاده

ØÑтRдŁ§
12th November 2009, 11:04 AM
مخلصیم حاجی..
فقط یه سوالی الان برا من پیش اومده..
چرا نصفه حرفت رو فینگلیش میزاری نصفش رو فارسی؟:-?
لطف کن از این به بعد فقط فارسی ینویس..
از قوانین انجمنه..
با تشکر شما..
موفق باشید

well spoken
12th November 2009, 11:20 AM
سلام sontral آخه می دونی چیه؟؟؟
من laptaopam حروف فارسی نداره فارسی تایپ کردن جونم رو به لبم می رسونه !!!! باور کن
حالا نمی شه در مورد من استثنا قائل شین????sh_omomi16sh_omomi36

shaker abbaszadeh

ØÑтRдŁ§
12th November 2009, 11:54 AM
سلام شاکر جان..
همین طوری خوبه دیگه..نصفه و نیمه هم بنویسی بد نیست..
ولی کاملا فینگلیش نده..
تا جایی هم که میتونی کاملا فارسی بده..کاری نداره که..
بچه های تو سن تو کیبورد رو حفظن .. دیگه احتیاجی به حروف فارسی داشتن نیست که;)
موفق باشی / مسعود

well spoken
12th November 2009, 12:15 PM
bashe سعی می کنم!!!
از اینکه به بلاگم سر زدی ممنون

قربانت شاکر

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد