PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مبارزی در برابر پوكی استخوان



LaDy Ds DeMoNa
27th October 2009, 11:52 AM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/46137.jpg
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف این دانه به دلیل داشتن كلسیم فراوان برای كسانی كه دارای نرمی ‌استخوان و پوكی استخوان هستند می‌تواند مفید باشد
مریم مراداف ،متخصص تغذیه گفت:كنجد منبع غذایی بسیار با ارزشی است كه علاوه بر این منبع خوبی از منگنز و مس است. از نظر كلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین 1 B ، روی و فیبرهای غذایی نیز منبع ارزشمندی به شمار می‌رود.
وی گفت: مصرف دانه كنجد باعث كاهش فشار خون بالا می‌شود و دارای اسیدهای چرب اشباع نشده امگا3 و امگا6 است.در بدن انسان به پروستاگلاندین‌ها (prostaglandin) تبدیل می‌شود این هورمون از یك طرف باعث افزایش كلسترول خوب (HDL) می‌شود و از طرف دیگر از رسوب چربی در سرخرگ‌ها و ایجاد پلاكت جلوگیری می‌كند.
مراداف اضافه كرد: امگا 6 و امگا3 از انسداد عروق و رسوب چربی در شریان (سكته قلبی) جلوگیری می‌كند و به دلیل داشتن كلسیم فراوان برای كسانی كه دارای نرمی‌استخوان و پوكی استخوان هستند می‌تواند مفید باشد.
وی افزود: روغن كنجد یكی از روغن‌های اشباع نشده و مفید برای بدن است، زیرا این روغن نه تنها كلسترول خون را افزایش نمی‌دهد، بلكه آن را كاهش نیز می‌دهد.

امير آشنا
27th October 2009, 03:51 PM
روغن كنجد به دليل دارا بودن اسيد هاي چرب امگا 3 و 6 مي تونه در افرادي كه رژيم گياهخواري دارن جايگزين تغذيه اي مناسبي براي فرآورده هاي دريايي ( مثل ماهي و ميگو ) باشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد