Mina_Mehr
21st October 2009, 07:23 PM
يك متخصص تغذيه: استفاده از ليموترش در هنگام طبخ غذا باعث از بين رفتن ويتامين هاي آن مي شود (http://www.ghatreh.com/news/4096738.html)
ليموترش حاوي 46 تا 53 ميلي گرم ويتامين C است اما استفاده از آن در حرارت بالاي غذاي در حال طبخ باعث از بين رفتن خواص ويتامين C موجود در آن ميشود.
دکتر عبدالحسيني متخصص تغذيه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران گفت: اين ميوه ترش مزه در درمان بيماران مبتلا به فشار خون بسيار مفيد است و وجود اين ماده مغذي به بهبود کم خوني، آب مرواريد و سرطان معده و کولون نيز کمک ميکند.
وي تاکيد کرد: به علاوه ليموترش مملو از پتاسيم است پس چنانچه مبتلا به فشارخون هستيد بهتر است از اين ميوه در وعدههاي غذايي استفاده کنيد. به علاوه شربت کم شکر آن نيز ميتواند يک نوشيدني مناسب براي تکميل کردن غذاي فرد مبتلا به فشار خون باشد.
دکتر عبدالحسيني در پايان توصيه كرد: مصرف اين ميوه همراه با آب نيز در کاهش ابتلا به فشارخون مفيد است و بايد توجه داشت زماني که در رژيم غذايي گنجانده ميشود در دماي بالا از آن استفاده نشود.
ليموترش حاوي 46 تا 53 ميلي گرم ويتامين C است اما استفاده از آن در حرارت بالاي غذاي در حال طبخ باعث از بين رفتن خواص ويتامين C موجود در آن ميشود.
دکتر عبدالحسيني متخصص تغذيه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران گفت: اين ميوه ترش مزه در درمان بيماران مبتلا به فشار خون بسيار مفيد است و وجود اين ماده مغذي به بهبود کم خوني، آب مرواريد و سرطان معده و کولون نيز کمک ميکند.
وي تاکيد کرد: به علاوه ليموترش مملو از پتاسيم است پس چنانچه مبتلا به فشارخون هستيد بهتر است از اين ميوه در وعدههاي غذايي استفاده کنيد. به علاوه شربت کم شکر آن نيز ميتواند يک نوشيدني مناسب براي تکميل کردن غذاي فرد مبتلا به فشار خون باشد.
دکتر عبدالحسيني در پايان توصيه كرد: مصرف اين ميوه همراه با آب نيز در کاهش ابتلا به فشارخون مفيد است و بايد توجه داشت زماني که در رژيم غذايي گنجانده ميشود در دماي بالا از آن استفاده نشود.