PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاج: دوستي به اعتماد من پاسخ مثبت داد

Victor007
26th October 2009, 10:23 AM
خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال ايران گفت: خوشحالم كه علي دوستي به اعتماد من و مجموعه فدراسيون پاسخ مثبت داد.
http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0758/A0758750.jpg

مهدي تاج پس از پيروزي 2 بر صفر تيم زير 17 ساله هاي ايران برابر گامبيا در گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به نيجريه عنوان كرد: ايران برابر قهرمان آفريقا به پيروزي رسيد و اين شب تاريخي براي فوتبال پايه ايران يك شب به يادماندني است.
تاج در پاسخ به اين سئوال كه تا چه حد در مورد حضور تيم ايران در مرحله حذفي اميدوار و خوش بين است گفت: دوستي به اعتماد من پاسخ مثبت داد و اطمينان دارم اين مربي بزرگ و كم ادعا مي تواند با اين نوجوانان با انگيزه به قله هاي موفقيت دست پيدا كند.
تاج در مورد موفقيت فوتبال ايران در سطوح پايه اظهار داشت: دو مربي بزرگ و دلسوز در فوتبال ملي ايران مي درخشند و من اطمينان دارم كه دوستي و پيرواني در آينده فوتبال ايران را به آنچه كه مستحق آن است مي رسانند.
نايب رئيس فدراسيون فوتبال افزود: حاصل زحمات خود را گرفتيم. از علي دوستي متشكرم كه اجازه نداد خستگي بر تنمان بماند. دغدغه من فوتبال پايه است و مي خواهم به فوتبال ايران خدمت كنم تا براي سال هاي متمادي داراي استعدادهاي ناب باشد و نسل هاي مختلف براي فوتبال ما بازي كنند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد