PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برزيليا: مبلغ قرارداد من را از باشگاه بپرسيد

Victor007
25th October 2009, 07:39 PM
خبرگزاري فارس: مهاجم پرسپوليس گفت: مثل تمام دنيا در فوتبال حرفه‌اي بايد قرارداد يك بازيكن را از باشگاه بپرسيد. http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0760/A0760264.jpg

وسلي برزيليا در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: شنيده‌ام در چند وقت اخير حرف و حديث هاي زيادي در مورد مبلغ قرارداد من منتشر شده اما همه آنها درست نيست.
وي افزود: در فوتبال حرفه‌اي مثل تمام دنياي بايد مبلغ قرارداد من را از باشگاه بپرسيد و من زياد به اين مسائل فكر نمي‌كنم.
اين بازيكن برزيلي ادامه داد: به دنبال گلزني مجدد براي پرسپوليس هستم تا دوباره هواداران را شاد كنم. من از پروردگار سپاسگذارم كه توانستم در بازي قبلي جواب محبت‌هاي هواداران را بدهم و اميدوارم در بازي فردا مقابل تراكتورسازي نيز همين طور باشم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد