PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شيري: كرانچار و كاشاني به من اعتقاد دارند

Victor007
25th October 2009, 07:37 PM
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من در ليست سياه پرسپوليس حضور ندارم و كرانچار و كاشاني به من اعتقاد دارند.

http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0748/A0748988.jpg

مهدي شيري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي هستم و هرگز به نيمكت نشيني‌ام اعتراضي نكردم اما برخي‌ها مي‌خواهند من را از پرسپوليس دور كنند.
وي افزود: من در ليست سياه پرسپوليس حضور ندارم و كرانچار و كاشاني به من اعتقاد دارند. در جلسه اي با آنها شركت كرده‌ام و در مورد اينكه احتمالا نظرشان اين است كه در نيم فصل از پرسپوليس بروم گفت و گو كردم اما آنها همه چيزي را تكذيب كردند و متوجه شدم دست‌هاي پشت پرده مي‌خواهند به من ضربه بزنند.
شيري ادامه داد: دو سال با پرسپوليس قرارداد دارم و در اين تيم خواهم ماند تا به اهدافم برسم چون من پرسپوليس را دوست دارم و مطمئن باشيد با زهم در تركيب اصلي قرار مي‌گيرم.
در چند روز گذشته برخي منابع از حضور مهدي شيري در ليست فروش پرسپوليس و جدايي اين بازيكن در نيم فصل خبر داده بودند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد