PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : والنتینو روسی قهرمان موتو جی‌پی فصل شد

moji5
25th October 2009, 04:22 PM
والنتینو روسی قهرمان موتو جی‌پی فصل شد
http://www.inn.ir/iran_media/image/2009/10/719431009_orig.jpg
موتورسوار ایتالیایی تیم یاماها فیات از عنوان قهرمانی‌اش دفاع کرد تا برای هفتمین سال جام رقابت‌های قهرمانی موتو جی‌پی جهان را بالای سر ببرد.

به گزارش شبکه ایران،ساعاتی قبل والنتینو روسی،قهرمان فصل گذشته رقابت‌های موتو جی‌پی جهان،در پیست سپانگ مالزی روی پله سوم ایستاد تا امتیاز لازم برای دفاع از عنوان قهرمانی‌اش را به دست آورد.

روسی 30 ساله در حالی به این افتخار دست پیدا کرد که هنوز یک مسابقه دیگر به پایان فصل رقابت‌های موتو جی‌پی باقی‌مانده است.مسابقه‌ای که ماه آینده در شهر والنسیای اسپانیا برگزار می‌شود.در پیست مرطوب سپانگ روسی بعد از کیسی استونر،راننده استرالیایی تیم دوکاتی و دنی پدروسای اسپانیایی از تیم هوندا از خط پایان عبور ‌کرد.

او که برای هفتمین بار در رقابت‌های موتو جی‌پی (کلاس 990 سی‌سی) و نهمین بار در این رشته به عنوان قهرمانی رسیده است گفت:«هنوز یک دور دیگر به پایان فصل مانده اما من قهرمان شدم.از این بابت خیلی خوشحالم.از همه کسانی که به من کمک کردند به این افتخار برسم تشکر می‌کنم.مسابقه امروز با بقیه مسابقه‌های فصل فرق داشت چون درست قبل از شروع بازی باران گرفت و ما بدون تجهیزات مخصوص پیست‌های مرطوب مسابقه دادیم.موفقیت بسیار بزرگی به دست آورده‌ام.این نهمین بار است که قهرمان می‌شوم.»

روسی در ادامه از هم‌تیمی‌ و اصلی‌ترین رقیب‌اش برای فتح رقابت‌های این فصل،خورخه لورنزو،تقدیر کرد.لورنزو در این
مسابقه چهارم شد تا دیگر هیچ شانسی برای کسب اولین قهرمانی‌اش نداشته باشد.

روسی در انتها گفت:«در تمام طول فصل حریفان بزرگی داشتم.اما این اواخر اصلی‌ترین رقیب‌ام خورخه بود.او حریف بزرگی برای من بود و من باید به او برای عملکرد خوبش در این فصل تبریک بگویم.»

در رده بندی کلی رقابت‌های این فصل بعد از والنتینو روسی،هم تیمی‌اش خورخه لورنزو و دنی‌پدروسا قرار گرفته‌اند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد