PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مارادونا: از حرف‌هايم پشيمان نيستم

Victor007
23rd October 2009, 08:33 PM
اين اسطوره ادعا کرده که مدتي است از مواد مخدر به دور است...

http://i.media.goal.com/g/38332_news.jpg

سايت گل – ديه‌گو مارادونا مربي آرژانتين گفته پنج سال است مواد مخدري مصرف نکرده است. او همچنين گفته از حرف‌هاي بي‌شرمانه‌اش پس از ديدار با اروگوئه پشيمان نيست. سخنان ناشايست او باعث مداخله فيفا شده است.

مارادونا پس از صعود تيمش به جام جهاني حرف‌هاي عجيبي زد و به روزنامه‌نگاران به شدت توهين کرد و سپس حرکات بدي انجام داد. منتقدان گفتند او به عادات سابقش بازگشته ولي او حرف ديگري مي‌زند: «پنج سال پيش مواد مخدر را کنار گذاشتم و ديگر زندگي شبانه هم ندارم. زندگي من شده تيم ملي آرژانتين. من همه چيز خود را براي اين تيم گذاشتم، چه به عنوان بازيکن و چه به عنوان مربي. اگر صعود نمي‌کرديم ديگر هيچ حرفي نمي‌زدم. درباره توهين‌ها هم بايد بگويم که از زنان عذر خواستم و گفتم که آن حرف‌ها احساسات من بوده است. اما از زدن آنها پشيمان نيستم. به هيچ وجه.»

حرف‌هاي مارادونا مي‌تواند جريمه‌اي بسيار سنگين براي او در پي داشته باشد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد