PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهاجراني: از نظر فوتبالي مخالف جدايي كريمي هستم

Victor007
22nd October 2009, 01:43 PM
من حق تصميم‌گيري در اين زمينه را ندارم و پرزيدنت باشگاه آقاي هدايتي در اين زمينه تصميم خواهد گرفت كه البته ايشان هم نظر هيئت مديره خود را در اين زمينه لحاظ خواهد كرد

http://i.media.goal.com/g/56989_news.jpg

سايت گل ـ حشمت مهاجراني، مديرفني استيل آذين با شخصيت ويژه و جذابش هم در تمام سفرهاي اين تيم به شهرستان‌ها در مركز توجهات است. حشمت خان كه در روزهاي گذشته به سوالات مختلفي درباره علي كريمي و احتمال جدايي او از استيل آذين پاسخ داده است، در اين باره مي‌گو يد:«هر تيم فوتبال براي موفقيت به هفت فاكتور احتياج دارد كه اگر در اين عناصر تشكيل‌دهنده از بازيكنان بهتري استفاده كند، موفقيت بيشتري خواهد داشت. به طور خلاصه در تيم ما علي كريمي،‌ چند فاكتور از اين هفت فاكتور مثل قدرت رهبري، گلزني ، توانايي جابه‌جايي توپ و ... را دارد.» او ادامه مي‌دهد:«اگر نظر من را بپرسيد، جدايي علي كريمي از استيل آذين با اين شرايط هرگز به نفع ما نخواهد بود.»
وقتي از حشمت خان سوال مي‌كنيم كه آيا با اين وضعيت كريمي در استيل آذين مي‌ماند،‌او ادامه مي‌دهد:«من حق تصميم‌گيري در اين زمينه را ندارم و پرزيدنت باشگاه آقاي هدايتي در اين زمينه تصميم خواهد گرفت كه البته ايشان هم نظر هيئت مديره خود را در اين زمينه لحاظ خواهد كرد و شايد اتفاق ديگري بيافتد. به هر حال ما در زمينه فني مورد مشورت قرار مي‌گيريم.» نكته مهم اين است كه كادر فني استيل آذين از جدايي علي كريمي و از اتفاقات بعد از آن وحشت دارند.راستش اگر ما هم بوديم خيلي بيشتر احتياط مي‌كرديم آنقدر كه روبه‌روي پرسپوليس بياستيم وبگوييم نه.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد