توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مي شه يه لطفي كنيد به من بگيد آيا به راستي قلب مي شكند
LaDy Ds DeMoNa
22nd October 2009, 01:20 PM
من نمي دونم ولي مي شه بهم بگيد اينكه مي گن قلب مي شكنه از نظر علمي صحت داره يا نه ؟
خواهش مي كنم اگه مي شه تجربيات خودتون رو هم بهش اضافه كنيد ؟
قبلا از همكاريتون ممنونم !
Mina_Mehr
22nd October 2009, 02:16 PM
من نمي دونم ولي مي شه بهم بگيد اينكه مي گن قلب مي شكنه از نظر علمي صحت داره يا نه ؟
خواهش مي كنم اگه مي شه تجربيات خودتون رو هم بهش اضافه كنيد ؟
قبلا از همكاريتون ممنونم !
سلام دوست خوبم@};-
خسته نباشي{happy}
در جواب به سؤالتون بايد بگم كه شكسته شدن قلب يه حقيقت علمي و پزشكي اثبات شده هست كه اصطلاحا به اون سندرم قلب شكسته ميگن و اكثر افراد ممكنه بهش مبتلا بشن و به اين صورت كه وقتي يه فردي خبر خيلي ناگواري رو ميشنوه مثل مرگ يكي از نزديكانش ممكنه در اثر اين خبر بد و نگراني ايجاد شده در ارتباط با شنيدن اين خبر احساس دردي در قفسه ي سينه ي خودش بكنه كه اين واكنش قلب رو در اصطلاح پزشكي سندرم قلب شكسته ميگن .
كه بر اساس مطالعات انجام شده افزايش ناگهاني سطح هورمون هاي استرس مانند آدرنالين، ممکنه به طور موقت باعث آسيب به قلب بشه و در موارد بسيار نادر اين سندرم ميتونه باعث مرگ فرد بشه، با اين وجود در اكثر موارد افرادي كه به اين سندرم مبتلا شدن بهبود پيدا كردن....
از علائم اين سندرم ميشه به درد در قفسه سينه و تنفس کوتاه، درد ممتد و مزمن در قفسه سينه اشاره كرد.
اميدوارم تونسته باشم جوابتون رو انجور كه دلتون ميخواد داده باشم{happy}
*مینا*
22nd October 2009, 05:33 PM
کسایی که قلبشون میشکنه از لحاظ روحی هم دچار مشکل می شن .... . آیا این سندروم تاثیری در مشکلات روحی هم داره ، مثلا موادی در بدن ترشح بشه که باعث کسلی و بی حوصله گی و .... در آخرافسردگی فرد بشه ... یا این که فقط چون فرد ناراحت هست از اتفاقی که افتاده ،این مدلی میشه ؟؟؟:-?
هیوا
22nd October 2009, 11:55 PM
با تشکر از توضیح خوب و کامل mina_mehr عزیز.mah3a جان فکر کنم جوابتون رو گرفتید.در واقع قلب شکستگی یه نوع اصطلاح برای واکنشی هست که mina_mehr عزیز توضیح دادند که این واکنش در اثر شنیدن اخبار ناگوار اتفاق می افته.در واقع با ناراحت شدن که مغز اون رو دریافت می کنه ،در اثر هورمون های ترشح شده قلب تحت تاثیر قرار می گیره. و در جواب مینا جان باید بگم عکس العمل افرادمختلف بعد از شکستن قلب متفاوته و بسته به ژنتیک افراد ، نوع خبر ناگوار ، مدت پابرجایی اتفاق ناگوار و شرایط فرد تحت تاثیر قرار گرفته ممکنه فرد به افسردگی برسه یا اینکه نرسه.
Mina_Mehr
23rd October 2009, 05:51 PM
کسایی که قلبشون میشکنه از لحاظ روحی هم دچار مشکل می شن .... . آیا این سندروم تاثیری در مشکلات روحی هم داره ، مثلا موادی در بدن ترشح بشه که باعث کسلی و بی حوصله گی و .... در آخرافسردگی فرد بشه ... یا این که فقط چون فرد ناراحت هست از اتفاقی که افتاده ،این مدلی میشه ؟؟؟:-?
همون طوري كه هيوا جان گفتن در افراد مختلف اين وضعيت متفاوته گاهي به دنبال چنين مشكلاتي يه سري مشكلات روحي مثل افسردگي و كسلي ممكنه ايجاد بشه ولي اين موضوع همگاني نيست و بسته به شرايط فرد داره{happy}
LaDy Ds DeMoNa
23rd October 2009, 05:56 PM
خوب حالا این سوال مطرح می شه که چطوری افرادی که دچار این ضایعه بهتره بگم ضربه روحی رو دچارشدند برگردند به زندگی عادی ؟؟؟
ایا می تونند برگردند یعنی اون ضایعه همیشگی نیست ؟
اگه نیست پس چرا گاهی از بخاطر اوردن گذشته ناگهان دچار یاس و نومیدی می شن ؟
Aerith
21st November 2009, 03:44 PM
من از پزشکی و روانشناسی چیزی سر درنمیارم اما دوستانه بخوای بهت بگم... تا اونجایی که من میدونم زمان میتونه اینها رو التیام بده اما با مشاوره ی خوب و تحت نظر روانپزشک میتونن به حالت عادی برگردن. در مواردی هم با کمک nlp خاطرات رو کمرنگ میکنن!
خودت هم خوب میدونی هیچ خاطره ای وجود نداره که پاک شه! ممکنه خاک بخوره اما با کوچکرتین جرقه ای دوباره در ذهن تداعی میشه!
AvAstiN
26th November 2009, 09:09 AM
من از پزشکی و روانشناسی چیزی سر درنمیارم اما دوستانه بخوای بهت بگم... تا اونجایی که من میدونم زمان میتونه اینها رو التیام بده اما با مشاوره ی خوب و تحت نظر روانپزشک میتونن به حالت عادی برگردن. در مواردی هم با کمک nlp خاطرات رو کمرنگ میکنن!
خودت هم خوب میدونی هیچ خاطره ای وجود نداره که پاک شه! ممکنه خاک بخوره اما با کوچکرتین جرقه ای دوباره در ذهن تداعی میشه!
خاطرات به مرور زمان فراموش مي شه .
اصلا يكي از الطاف خدايه كه به انسان فراموشي رو داده وگرنه ....
ببين مهسا جون اگه مي خواي يه چيزي رو فراموش كني نبايد صرفا واسه فرار ازش فراموشش كني. بايد يه بار بشيني بهش فكر كني و قضيه اش رو حل كني واسه خودت .
مطمئن باش كه مشكل از اون مشكله و مساله نيست ، بلكه مشكل از ماست و زاويه ديد ما .
از يه زاويه ديگه نگاه كن به قضيه . بعد ديگه اون مساله يه مشكل حاد و اينا نيست . مي شه يه تجربه ;)
LaDy Ds DeMoNa
26th November 2009, 09:14 AM
راستش اين پست رو من در اوج ناراحتي زدم
الان مشكلم حل شده . . .
حالا ديگه از اون اتفاق تلخ چيزي جز سايه نمونده كه اونهم يه جورايي خاطره شيرين شده
زمان همه چيز رو درست مي كنه
فقط گاهي آدما احساس دلتنگي ميكنن كه اينهم خاصيت آدم هاست . . .
ان شاالله كه همه اتفاقات به خير و خوشي تموم بشن !!!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.