PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی اختراع ربات فرمانبر هوشمند با قابلیت کنترل به وسیله بلوتوث تلفن همراه

*میترا*
22nd October 2009, 10:18 AM
توسط دانشجوی واحد اردبیل صورت گرفت :

اختراع ربات فرمانبر هوشمند با قابلیت کنترل به وسیله بلوتوث تلفن همراه

نقی ستوده ، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ربات هوشمند با قابلیت کنترل به وسیله بلوتوث تلفن همراه را اختراع و به ثبت رساند .
به گزارش خبرگزاری ایسکا نیوز ( واحد اردبیل ) ، نقی ستوده گفت : این ربات فرمانبر به وسیله صدای انسان و همچنین تلفن همراه قابل کنترل است که برای مثال می توان از آن جهت حمل بار و شخص در اماکن مختلف استفاده کرد .
ستوده افزود : مراحل مختلف طراحی و ساخت این ربات به دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تقسیم بندی می شود که بخش نرم افزاری آن شامل برنامه نویسی بلوتوث ، پردازش گفتار و پردازش تصویر و بخش سخت افزاری آن شامل طراحی و ساخت مدار کنترلی ، طراحی و ساخت شاسی ربات است .
وی ، حمل چمدانها و بار مسافر در فرودگاهها به وسیله ربات – سبد خریدی که در یک فروشگاه زنجیره ای دنبال شخص حرکت می کند – رباتی برای حمل انسان که با صدا کنترل می شود ( به عنوان ویلچر برای معلولین ) و رباتی که در کارهای خانه کمک می کند و با تلفن همراه کنترل می شود را از جمله کارایی این ربات عنوان کرد .

hemati16
17th July 2013, 11:05 AM
با عرض سلام خدمت همه ي دوستان
من خيلي گشتم تا بتونم اين پروژه رو به طور کامل پيدا کنم
بعد از جستجوي زياد اين پروژه رو به طور کامل با تمام فايل هاش پيدا کردم و موفق شدم اين ربات رو بسازم:

مقدمه:
در دنياي امروز و در قرن بيست و يکم با پيشرفتهاي چشمگير بشر در زمينه فناوري بخصوص فناوري هاي الکترونيکي ، هر روزه شاهد آسان شدن کارها و بالا رفتن سطح رفاهي کاربران هستيم. بطوريکه امروزه خانه هايي ميبينيم که کنترل بيشتر قسمتهاي آن توسط يک کامپيوتر مرکزي کنترل ميشود و يا گجت هايي در دست کاربران وجود دارد که بيشتر امور کاربران توسط آنها انجام ميشود.
پروژه حاضر نيز گامي است در جهت همين پيشرفت ها.
در اين پروژه کاربر قادر خواهد بود که کنترل يک ربات چهار چرخ را بوسيله يک گوشي تلفن همراه اندرويدي بر عهده گرفته و با نرم افزار تعبيه شده بر روي تلفن و بوسيله رابط بلوتوث دستورات را به ربات مخابره نمايد.
از ويژگي هاي اين پروژه ميتوان به
1- قابليت کنترل ربات توسط صفحه لمسي تلفن و يا سنسور شتاب سنج تلفن
2- برد نسبتا خوب و کم بودن خطا
3- استفاده از ارتباط بلوتوث که يک ارتباط بدون هزينه و در دسترس ميباشد
و... اشاره نمود.

براي دانلود به لينک زير بريد

http://xvp.ir/%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%AB%DB%8C/

حسین متقی
17th July 2013, 05:17 PM
من و چند تن از دوستان یه همچین سیستمی رو رو کوچکترین مکانیک ممکن سوار کردیم (به نسیت قدرت و سرعت و قابلیت)
و در روبوکاپ ازاد ایران 2012 هم شرکت کردیم
در جشنواره رسانه های دیجیتال هم تو غرفه ی سایت علمی نخبگان به نمایش گذاشتیم(استفاده ی تبلیغاتی میشه گفت!)
خود ربات هم متعلق به سایت علمی نخبگان جوان هست و تحویل مدیر سایت هست!
حتی شبکه ی بازار هم یه مصاحبه کوتاه و یه فیلم برداری مختصر از این ربات و یه ربات پرنده ی دیگه داشت !
ولی خبر پست اول یکمی توهمش زیاده دیگه
همه ی اینکارارو یه ربات انجام نمیده!
همین که ما ساختیم هم کاربردش دمو بود و با یه ربات عنکبوتی (البته 6پا) هماهنگ میشد و با هم یکی میشدند!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد