ØÑтRдŁ§
21st October 2009, 04:58 PM
مبتكر ایرانی روشی را برای تشخیص گلاب طبیعی از مصنوعی ارائه كرد.
امیرحسین تابش، مجری این طرح در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس گفت: هم اكنون در بازار گلابهایی وجود دارد كه متأسفانه طبیعی نیستند و از اسانسهایی كه از كشورهای پاكستان و چین وارد میشوند، تهیه میشوند.
وی ادامه داد: این گلابها از لحاظ طعم و مزه شبیه گلابهای طبیعی هستند و حتی آزمایشهای شیمیایی هم نشان داده كه تركیبات شیمیایی آنها هم بسیار شبیه گلابهای طبیعی است.
تابش افزود: در روشی كه ما ارائه كردیم این گلابها را با اشعه یووی اسكن میكنیم و با استفاده از این روش میتوانیم گلاب مصنوعی را از گلاب طبیعی تشخیص دهیم.
وی گفت: این روش با همكاری دانشگاه صنعتی شریف و مؤسسه استاندارد ایران انجام شده است.
خبرگزارى فارس (www.farsnews.com)
امیرحسین تابش، مجری این طرح در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس گفت: هم اكنون در بازار گلابهایی وجود دارد كه متأسفانه طبیعی نیستند و از اسانسهایی كه از كشورهای پاكستان و چین وارد میشوند، تهیه میشوند.
وی ادامه داد: این گلابها از لحاظ طعم و مزه شبیه گلابهای طبیعی هستند و حتی آزمایشهای شیمیایی هم نشان داده كه تركیبات شیمیایی آنها هم بسیار شبیه گلابهای طبیعی است.
تابش افزود: در روشی كه ما ارائه كردیم این گلابها را با اشعه یووی اسكن میكنیم و با استفاده از این روش میتوانیم گلاب مصنوعی را از گلاب طبیعی تشخیص دهیم.
وی گفت: این روش با همكاری دانشگاه صنعتی شریف و مؤسسه استاندارد ایران انجام شده است.
خبرگزارى فارس (www.farsnews.com)