PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باتن فاتح رقابت‌های قهرمانی فرمول یک جهان شد

moji5
19th October 2009, 03:58 PM
باتن فاتح رقابت‌های قهرمانی فرمول یک جهان شد

http://njavan.com/iran_media/image/2009/10/941171009_orig.jpg
راننده انگلیسی تیم براون جی‌پی از بدشانسی هم‌تیمی‌اش نهایت استفاده را برد تا یک مسابقه مانده به پایان فصل برای اولین بار طعم قهرمانی را بچشد.

شبکه ایران-مارک وبر ،راننده استرالیایی تیم ردبول زودتر از سایرین از خط پایان گرندپری برزیل عبور کرد اما عنوان پنجمی در این مسابقه برای جنسون باتن کافی بود تا امتیاز لازم برای مسجل کردن قهرمانی‌اش را به دست آورد و برای اولین بار هم خودش به عنوان قهرمانی برسد و هم زمینه ساز قهرمانی تیمش شود.

او در حالی به عنوان راننده پنجم از خط پایان عبور کرد که در ابتدای مسابقه کارش را از خط چهاردهم آغاز کرده بود.اما روبنز باریچلو دیگر راننده تیم براون که در دور تعیین خط اول شده بود به خاطر پنجر شدن تایر اتوموبیل‌اش نتوانست در کشور خودش روی سکو برود تا به هم‌تیمی‌اش اجازه داده باشد دهمین انگلیسی شود که جام قهرمانی فرمول یک جهان را بالای سر می برد.

باتن بعد از این مسابقه گفت:«بعد از نتایج ضیفی که درمسابقه های قبل به دست آوردم دیگر داشتم از قهرمانی نا‌امید می شدم.فوق العاده بود.هرگز فکر نمی کردم روزی قهرمان فرمول یک جهان شوم و لی این کار را کردم.فکر می‌کنم رانندگی امروزم ارزش قهرمان شدن در جهان را داشت.»

جنسون باتن با این پیروزی سبب شد جام قهرمانی رقابت‌های قهرمانی فرمول یک جهان در انگلیس بماند چون سال گدشته هم یک راننده انگلیسی دیگر به نام لوییز همیلتون از تیم مک‌لارن د رده‌بندی کلی گرندپری‌ها روی سکوی نخست ایستاده بود.

رقابت‌های قهرمانی فرمول یک جهان ماه آینده با برگزاری گرندپری ابوظبی به پایان می‌رسد. در رده‌بندی کلی این مسابقات بعد از باتن قهرمان،سباستین وتل،راننده آلمانی تیم ردبول و روبنز باریچلوی برزیلی از تیم براون با تنها 2 امتیاز اختلاف در رده های دوم و سوم ایستاده‌اند.تلاش باریچلو برای رسیدن به عنوان نایب قهرمانی رقابت‌ها در ابوظبی در حالی خواهد بود که او تا قبل از این مسابقه روی سکوی دوم و بالاتر از وتل قرار داشت و حتی رویای قهرمانی را در سر می پروراند.او احتمالا در پایان این فصل با دنیای مسابقات فرمول یک خداحافظی می‌کند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد