Mina_Mehr
18th October 2009, 04:53 PM
غذاهاي چرب خطر بروز سرطان پستان را افزايش ميدهد
بررسيهاي محققان شهر پوتسدام در شرق آلمان نشان داد مصرف مواد غذايي غني از چربي، خطر ابتلا به سرطان سينه را افزايش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا - منطقه علوم پزشکي تهران، موسسه آلماني تحقيقات تغذيه در شهر پوتسدام «دي اي اف ايي » اعلام کرد: زناني که در خوردن گوشت و ساير غذاهاي چرب زياده روي ميکنند و به اندازه کافي نان، آب و ميوه نميخورند بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار دارند.
براساس اين گزارش، احتمال مبتلا شدن اين زنان به سرطان سينه ظرف مدت شش سال، دو برابر زناني است که رژيم غذايي متفاوتي دارند.
بررسيهاي محققان شهر پوتسدام در شرق آلمان نشان داد مصرف مواد غذايي غني از چربي، خطر ابتلا به سرطان سينه را افزايش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا - منطقه علوم پزشکي تهران، موسسه آلماني تحقيقات تغذيه در شهر پوتسدام «دي اي اف ايي » اعلام کرد: زناني که در خوردن گوشت و ساير غذاهاي چرب زياده روي ميکنند و به اندازه کافي نان، آب و ميوه نميخورند بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار دارند.
براساس اين گزارش، احتمال مبتلا شدن اين زنان به سرطان سينه ظرف مدت شش سال، دو برابر زناني است که رژيم غذايي متفاوتي دارند.