PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر غذاهاي چرب خطر بروز سرطان پستان را افزايش مي‌دهد



Mina_Mehr
18th October 2009, 04:53 PM
غذاهاي چرب خطر بروز سرطان پستان را افزايش مي‌دهد
بررسي‌هاي محققان شهر پوتسدام در شرق آلمان نشان داد مصرف مواد غذايي غني از چربي، خطر ابتلا به سرطان سينه را افزايش مي‌دهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا - منطقه علوم پزشکي تهران، موسسه آلماني تحقيقات تغذيه در شهر پوتسدام «دي اي اف ايي » اعلام کرد: زناني که در خوردن گوشت و ساير غذاهاي چرب زياده روي مي‌کنند و به اندازه کافي نان، آب و ميوه نمي‌خورند بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار دارند.
براساس اين گزارش، احتمال مبتلا شدن اين زنان به سرطان سينه ظرف مدت شش سال، دو برابر زناني است که رژيم غذايي متفاوتي دارند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد