امير آشنا
16th October 2009, 03:42 PM
مصرف کشک غیر استریلیزه در صورتی که حداقل 10 دقیقه جوشونده نشه می تونه باعث مرگ بشه ...
کشک ماده غذایی مفیدیه که ما ایرانیان به خاطر فرهنگ تغذیه ای خاصمون معمولا بارها اون رو مصرف کردیم . در کنار خواص این ماده غذایی ، همیشه خطری مصرف کنندگان اون رو تهدید می کنه که به شخصه خودم شاهد مرگ 2 نفر از هموطنانمون به علت عدم توجه به این خطر بالقوه بودم ... :|
نحوه عمل آوری و ترکیبات درون کشک به گونه ایه که ممکنه باکتری کلستریدیوم بوتولینوم در اون رشد کنه و سمی تولید کنه که در صورت عدم جوشوندن ، مصرف چنین کشکی می تونه به مرگ منجر بشه ...
بنابراین جز کشک هایی که روی بسته بندی اونها قید شده « نیازی به جوشاندن ندارد » برای حفظ سلامتی خونوادمون همه رو به جوشوندن کشک قبل از مصرف تشویق کنیم ...
از دست دادن عزیزان تاوان سنگینی برای غفلتی محسوب میشه که کاملا قابل پیشگیریه ...
کشک ماده غذایی مفیدیه که ما ایرانیان به خاطر فرهنگ تغذیه ای خاصمون معمولا بارها اون رو مصرف کردیم . در کنار خواص این ماده غذایی ، همیشه خطری مصرف کنندگان اون رو تهدید می کنه که به شخصه خودم شاهد مرگ 2 نفر از هموطنانمون به علت عدم توجه به این خطر بالقوه بودم ... :|
نحوه عمل آوری و ترکیبات درون کشک به گونه ایه که ممکنه باکتری کلستریدیوم بوتولینوم در اون رشد کنه و سمی تولید کنه که در صورت عدم جوشوندن ، مصرف چنین کشکی می تونه به مرگ منجر بشه ...
بنابراین جز کشک هایی که روی بسته بندی اونها قید شده « نیازی به جوشاندن ندارد » برای حفظ سلامتی خونوادمون همه رو به جوشوندن کشک قبل از مصرف تشویق کنیم ...
از دست دادن عزیزان تاوان سنگینی برای غفلتی محسوب میشه که کاملا قابل پیشگیریه ...