امير آشنا
15th October 2009, 03:36 PM
به نظر شما بادمجان که طبعا مورد علاقه و مصرف طیف وسیعی از مردمه ماده غذایی سالمیه ؟
بادمجان یه ترکیب غذایی بسیار مغذیه که علاوه بر کالری پایین که اون رو مناسب افراد تحت رژیم لاغری قرار میده ، حاوی بسیاری از مواد معدنی ضروری مثل کلسم ، فسفر، آهن و ویتامین های A ، c و گروه ویتامین های B و همچنین فیبر بالاست ...
این ماده غذایی مفید علاوه بر اثر در کاهش فشار خون ، می تونه در جلوگیری از یبوست ( در افراد مبتلا ) هم استفاده بشه ...
یکی از اثرات مفید این ماده غذایی که اخیرا مورد توجه بیشتری قرار گرفته ، نقش اون در جلوگیری از حملات تشنجی در افراد مبتلا به بیماری صرعه ...
در کنار این فواید ، نوعی ترکیب سمی به نام سولانین ( solanine ) در بادمجان وجود داره که می تونه در افراد مبتلا به آسم یا سایر بیماری های آلرژیک مشکل ساز بشه ... به همین دلیل به این افراد توصیه میشه حتی الامکان قید این ماده غذایی رو بزنن و یا اون رو با مقادیر فراوان مواد لبنی خصوصا ماست ، دوغ و یا کشک مصرف کنن ؛ چرا که مصرف مواد لبنی می تونه تا حد زیادی تاثیر سولانین موجود در بادمجان رو خنثی کنه {happy}
بادمجان یه ترکیب غذایی بسیار مغذیه که علاوه بر کالری پایین که اون رو مناسب افراد تحت رژیم لاغری قرار میده ، حاوی بسیاری از مواد معدنی ضروری مثل کلسم ، فسفر، آهن و ویتامین های A ، c و گروه ویتامین های B و همچنین فیبر بالاست ...
این ماده غذایی مفید علاوه بر اثر در کاهش فشار خون ، می تونه در جلوگیری از یبوست ( در افراد مبتلا ) هم استفاده بشه ...
یکی از اثرات مفید این ماده غذایی که اخیرا مورد توجه بیشتری قرار گرفته ، نقش اون در جلوگیری از حملات تشنجی در افراد مبتلا به بیماری صرعه ...
در کنار این فواید ، نوعی ترکیب سمی به نام سولانین ( solanine ) در بادمجان وجود داره که می تونه در افراد مبتلا به آسم یا سایر بیماری های آلرژیک مشکل ساز بشه ... به همین دلیل به این افراد توصیه میشه حتی الامکان قید این ماده غذایی رو بزنن و یا اون رو با مقادیر فراوان مواد لبنی خصوصا ماست ، دوغ و یا کشک مصرف کنن ؛ چرا که مصرف مواد لبنی می تونه تا حد زیادی تاثیر سولانین موجود در بادمجان رو خنثی کنه {happy}