Mina_Mehr
12th October 2009, 01:06 PM
مصرف ماهي، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش ميدهد
تحقيقات نشان ميدهد؛ مصرف ماهي به علت دارا بودن امگا 3 احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش ميدهد.
دکترعليرضا فرمندي متخصص تغذيه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران گفت: امگا 3 باعث ميشود که سلولهاي سرطاني پروستات به قسمتهاي ديگر مانند مغز استخوان صدمه نزند.
وي تصريح کرد : امگا 3 موجود در ماهيهاي چرب مانند ماهي قزل آلا و ماهي تن ميتواند ابتلا به بيماريهاي قلبي و سرطان را کاهش دهد. همچنين امگا 3 و امگا 6 سلامتي بدن را تضمين و از ابتلا به سلولهاي سرطاني پروستات که در بدن بسيار زياد هستند جلوگيري ميکند و مانع از انتشار آنها در تمام بدن ميشود.
دکتر فرمندي در ادامه تاکيد کرد: افراد مبتلا به سرطان پروستات بهتر است که هفتهاي چهار بار ماهي را در وعدههاي غذايي خود بگنجانند.
وي سبزيجات، آجيل و دانهها را از مهمترين منابع امگا 6 عنوان و تصريح کرد: سرطان پروستات يکي از بيماريهاي شايع در ميان مردان است و اگر کنترل نشود سالانه در حدود 3 هزار نفر را مبتلا خواهد کرد.
تحقيقات نشان ميدهد؛ مصرف ماهي به علت دارا بودن امگا 3 احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش ميدهد.
دکترعليرضا فرمندي متخصص تغذيه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران گفت: امگا 3 باعث ميشود که سلولهاي سرطاني پروستات به قسمتهاي ديگر مانند مغز استخوان صدمه نزند.
وي تصريح کرد : امگا 3 موجود در ماهيهاي چرب مانند ماهي قزل آلا و ماهي تن ميتواند ابتلا به بيماريهاي قلبي و سرطان را کاهش دهد. همچنين امگا 3 و امگا 6 سلامتي بدن را تضمين و از ابتلا به سلولهاي سرطاني پروستات که در بدن بسيار زياد هستند جلوگيري ميکند و مانع از انتشار آنها در تمام بدن ميشود.
دکتر فرمندي در ادامه تاکيد کرد: افراد مبتلا به سرطان پروستات بهتر است که هفتهاي چهار بار ماهي را در وعدههاي غذايي خود بگنجانند.
وي سبزيجات، آجيل و دانهها را از مهمترين منابع امگا 6 عنوان و تصريح کرد: سرطان پروستات يکي از بيماريهاي شايع در ميان مردان است و اگر کنترل نشود سالانه در حدود 3 هزار نفر را مبتلا خواهد کرد.