PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر مصرف زياد نمك باعث افزايش دفع كلسيم مي‌شود



Mina_Mehr
12th October 2009, 12:41 PM
كارشناس تغذيه مركزتحقيقات غدد بيمارستان شريعتي:
مبتلايان به پوكي استخوان ازمصرف غذاهاي پرپروتئين پرهيزكنند
مصرف زياد نمك باعث افزايش دفع كلسيم مي‌شود
كارشناس تغذيه مركز تحقيقات غدد و پوكي استخوان بيمارستان شريعتي، با توصيه به مصرف مقادير كافي كلسيم و ويتامين d‌در ادامه استفاده از مقادير فراوان پروتئين را عاملي براي افزايش دفع كليوي كلسيم دانست و افزود: از اين رو مبتلايان به پوكي استخوان بايد از خوردن غذاهاي پر پروتئين اجتناب كنند.
به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس زاده امروز در همايش پوكي استخوان با بيان اينكه ميزان دريافت كلسيم به سن افراد بستگي دارد، اظهار كرد:‌مطالعات نشان داده است كه ميزان مصرف كلسيم درايران در دوران يائسگي كاهش مي‌يابد.
وي، با بيان اينكه پروتئين‌هاي گياهي نظير سويا حاوي ايزوفلاوين هستند، افزود: ايزوفلاوين مانع برداشت كلسيم از استخوان مي‌شود از اين رو مصرف روزانه 35 گرم سويا توصيه مي‌شود.
اين كارشناس تغذيه، با بيان اينكه مصرف مقادير زياد نمك باعث افزايش دفع كلسيم مي‌شود در ادامه به هموطنان توصيه كرد كه براي جلوگيري از بروز پوكي استخوان مصرف نمك محدود شود.
رييس زاده، ادامه داد: نوشابه‌هاي گازدار حاوي فسفات هستند كه با نوشيدن نوشابه نسبت كلسيم به فسفات به اختلال دچار مي‌شود؛ بنابراين مصرف نوشابه توصيه نمي‌شود.
وي، نوشيدن چاي كم رنگ( نه همراه غذا) را به مبتلايان به پوكي استخوان توصيه كرد و افزود: شير ماست، دوغ، پنير، بستني و كشك غني از كلسيم هستند و افزايش ميزان چربي شير اختلالي در جذب كلسيم شير ايجاد نمي‌كند.
اين كارشناس تغذيه، با بيان اينكه اسفناج، سبزي خوردن، سبزي پخته، كلم و انجير خشك حاوي كلسيم هستند، گفت: ماهي ساردين و سالمون (آزاد)، بادام، نان، لوبيا چيتي و نخود پخته از ديگر مواد غني از كلسيم به شمار مي‌آيند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد