moji5
11th October 2009, 07:17 AM
چند نوع سبزی برای بیماران قلبی و کلیوی مضر است ، توصیه می شود برای پیشگیری از تشدید بیماری این سبزیها را نخورید.
رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور با بیان این كه بیماریها و عوارض پس از آن،افراد را وادار به محدودیتها و استفاده از رژیمهای خاص غذایی میکند، افزود: بیماران کلیوی و قلبی عروقی از جمله آنها هستند که باید در رژیم غذایی خود مواد سدیمی از جمله کرفس و اسفناج را کاهش دهند.
دکتر احمدرضا درستی گفت:بیماران کلیوی و قلبی عروقی مستلزم رعایت برخی نکات غذایی مانند کاهش نمک و مواد سدیمی هستند و از این میان سبزیجاتی مانند کرفس،اسفناج و حتی برگ چغندر حاوی منابع غنی سدیم هستند که مصرف بیش از حد از مواد سدیم دار موجب تجمع آب و املاح معدنی در بدن و به خصوص اطراف چشم آنان شده و به علاوه احتمال بروز سکتههای قلبی و مغزی را در بیماران قلبی عروقی افزایش میدهد.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه تجمع آب و املاح بدن در اطراف چشم نمود بیشتری دارد،افزود:دلیل آن نیز وجود آب و کیسههای دائمی آب در زیر پلک برای شست و شوی چشم است.
دكتر درستی در پایان تاكید كرد: کاهش مصرف نمک و مواد سدیم دار در افراد قلبی عروقی به قدری مهم است که توصیه میشود غذا و حتی نان مصرفی خود را بدون نمک استفاده کنند.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور با بیان این كه بیماریها و عوارض پس از آن،افراد را وادار به محدودیتها و استفاده از رژیمهای خاص غذایی میکند، افزود: بیماران کلیوی و قلبی عروقی از جمله آنها هستند که باید در رژیم غذایی خود مواد سدیمی از جمله کرفس و اسفناج را کاهش دهند.
دکتر احمدرضا درستی گفت:بیماران کلیوی و قلبی عروقی مستلزم رعایت برخی نکات غذایی مانند کاهش نمک و مواد سدیمی هستند و از این میان سبزیجاتی مانند کرفس،اسفناج و حتی برگ چغندر حاوی منابع غنی سدیم هستند که مصرف بیش از حد از مواد سدیم دار موجب تجمع آب و املاح معدنی در بدن و به خصوص اطراف چشم آنان شده و به علاوه احتمال بروز سکتههای قلبی و مغزی را در بیماران قلبی عروقی افزایش میدهد.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه تجمع آب و املاح بدن در اطراف چشم نمود بیشتری دارد،افزود:دلیل آن نیز وجود آب و کیسههای دائمی آب در زیر پلک برای شست و شوی چشم است.
دكتر درستی در پایان تاكید كرد: کاهش مصرف نمک و مواد سدیم دار در افراد قلبی عروقی به قدری مهم است که توصیه میشود غذا و حتی نان مصرفی خود را بدون نمک استفاده کنند.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ