PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی سلامت روحي خود را تست کنيد

hossien
8th October 2009, 10:42 PM
به ده زير سوال پاسخ دهيد تا دريابيد که چه اندازه با احساسات و عواطف خود در ارتباط هستيد. سپس امتيازهاي خود را جمع کرده و نتيجه حاصل را مشاهده نماييد:
1) هنگامي که غمگين و ناراحت هستيد، آيا مي توانيد علت ناراحتي خود را پيدا کنيد؟
هميشه(4 امتياز)، بيشتر اوقات (3 امتياز)، برخي مواقع (2 امتياز)، به ندرت (1 امتياز).
2) هر چند وقت يک بار شما چيزهايي را خريداري مي کنيد، ولي واقعا نمي توانيد از پس هزينه هاي آن ها برآييد؟
هميشه (1 امتياز)، بيشتر اوقات (2 امتياز)، به ندرت (3 امتياز)، هرگز (4 امتياز).
3) آيا شده که حرفي بزنيد و بعد از گفتن آن پشيمان شده باشيد؟
اغلب (1 امتياز)، گاهي (2 امتياز)، خيلي کم (4 امتياز)، هيچ وقت (3 امتياز).
4) وقتي کسي شما را عصباني کند، در اين صورت شما:
با عصبانيت در مقابل او مي ايستيد(2 امتياز)، به هيچ کس هيچ حرفي نمي زنيد(1 امتياز)، همه جا از آن شخص گله و شکايت مي کنيد (3 امتياز)، بصورت آرام مسله را مطرح نماييد(4 امتياز).
5) معمولا چند مدت طول مي کشد که به خواب برويد؟
معمولا تا به رختخواب ميرويد مي خوابيد (3 امتياز)، حدود 20 دقيقه طول مي کشد که بخوابيد(4 امتياز)، خواب راحتي نداريد و سر جايتان مي غلتيد(1 امتياز)، يک ساعت يا بيشتر (2 امتياز).
6) معمولا در چه شرايطي به خود اين اجازه را مي دهيد که گريه کنيد؟
وقتي ناراحتم و فقط دوستان نزديک يا خانواده ام حضور دارند ( 3 امتياز)، هر زمان که احساس کنم نياز به گريه دارم(4 امتياز)، هر کاري مي کنم تا گريه نکنم(1 امتياز)، وقتي که تنها هستم(2 امتياز).
7) آيا احساس مي کنيد که دوستان خوبي داريد؟
جمع صميمي از دوستان و اعضاي خانواده دارم(4 امتياز)، افراد کمي در زندگي ام هستند(3 امتياز)، به سختي مي توانم با ديگران ارتباط بر قرار کنم(2 امتياز)، تنها متکي به خودم هستم و نياز به کسي ندارم(1 امتياز).
8) تا چه حد به توانايي ها و استعدادهايتان اطمينان داريد؟
خيلي زياد(4 امتياز)، زياد (3 امتياز)، کم (2امتياز)، اصلا (1 امتياز).
9) چه چيزي باعث شادي و رضايت بيشتر در شما مي شود يا بعبارتي باعث ايجاد انگيزه بيشتر در کارهايتان است؟
تحسين و تشويق ديگران(3 امتياز)، حس دروني خود (4 امتياز)، ترس از شکست (2 امتياز)، زنده ماندن و حفظ حيات(1 امتياز)
10) از نظر من شادي و خوشبختي هر کس عمدتا بر پايه:
راه و روشي است که هر شخص در زندگي پيش مي گيرد(4 امتياز)، اقتصاد جامعه (3 امتياز)، اصولي است که هر کسي از همان کودکي با آن تربيت شده (2 امتياز)، شانس و اقبال فرد است(1 امتياز).
نتايج و پاسخ ها
- امتياز بين 32 تا 40 : در اين صورت بايد به شما تبريک گفت.چرا که شما از لحاظ روحي و عاطفي در سلامت کامل هستيد و بايد به وجود خودتان افتخار کنيد.شما توانسته ايد با احساسات خود ارتباط خوبي برقرار کنيد.
- امتياز بين 24 تا 31 : لازم است تا شما در شيوه زندگي خود کمي تجديد نظر کنيد، شرايط روحي شما به طرز نابساماني در حالت نوسان است و اگر به همين منوال پيش برويد از لحاظ سلامت روحي دچار مشکل خواهيد شد. شايد يافتن يک شغل جديد و يا حتي مشاوره کاري مفيد باشد. به هر حال شما گاهي به خودتان اطمينان کامل داريد و برخي مواقع قادر هستيد تا به احساسات خود به خوبي کنار بياييد.
- امتياز کمتر از 24 :به شما توصيه مي شود که بطور جدي تري به فکر سلامت روحي خود باشيد و از کمک هاي حرفه اي در اين راه استفاده نماييد. ممکن است که مشکلي در زندگي خود داشته باشيد و نياز باشد تا براي دستيابي به آرامش و سلامت فکري خود آن مشکل را به نحوي تجزيه و تحليل نماييد و راه حل مناسبي را براي آن بيابيد.

آبجی
8th October 2009, 11:35 PM
ممنون خیلی خوب و جالب بود من که امتیازم 36 شد {big green}
بقیه دوستان رو نمیدونم اونا هم حتما امتیازاشون بیشتر از من هست @};-

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد