توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جملات تاکیدی زیبا برای توانگری از خانم کاترین پاندر
LaDy Ds DeMoNa
8th October 2009, 12:45 PM
از دولت عشق پیکارها آسانتر از کار برد سلاح و جنگ افزار به پیروزی می رسد.
بار تو، وزن سنگین همه معایبی است که در دیگران یافته ای. پس دیگر چرا گله می کنی؟ مگر خودت این معایب را نیافته ای و کشف نکردهای؟پس تماماً متعلق به خود توست.
صحبت در باره پلیدی باعث بروز پلیدی می شود، هر چه بیشتر به شر توجه کنید، بر شرّ آن می افزایید. هر عیبی را که در دیگران ببینید، همان عیب یا نقصی مشابه را به زندگی فرا می خوانید. ایراد گرفتن از دیگران سبب می شود که خودتان با نفی و انکار روبرو شوید.
وصف نیکی بر نیکی می افزاید.
جرأت کن باور داشته باشی.
- اگر پالایش را در پیش گیرید هرگز چیزی را از دست نمی دهید به عکس، برای پرورش عشقی آزادانه تر و رضایت بخش تر راه می گشایید، تا همه آنان که از این خوان نعمت بهره ای دارند بتوانند هماهنگ تر محبت کنند و محبت ببینند.
آزاد کردن دیگران به معنای آزاد کردن خودتان است.
هر گاه نسبت به دیگران احساس دلبستگی می کنید، ناخودآگاه احساس وابستگی نیز می کنید و از اسارتی که خود آفریده اید، خراشیده و ساییده می شوید. ولی اگر احساس کنید که مسأله ای یا شخصی یا ...شما را در فشار قرار داده است رها می کنید. کلید را به سوی آزادی می چرخانید. یادتان باشد که شما حاکم موقعیتها هستید، نه برده آنها
وقتی در کمال جرأت و شهامت شخص یا چیزی که شما را به اسارت در آورد، رها می کنید، به جای اینکه قربانی باشید قادر می شوید . همان طور که توانسته بودید خود را به اسارت در آورید، پس می توانید خود را از اسارت برهانی و آزاد سازید.
اغلب به نام عشق می خواهیم دیگران را خرد و خمیر کنیم و به شکل دلخواه خود در آوریم اما این عشق نیست، تملکی خودخواهانه است که به جای رهایی و آزادی، اسارت می آورد.- به یکدیگر عشق بورزید اما عشق را به بند نکشانید... بگذارید میان با هم بودنتان فضایی و فاصله ای باشد. با یکدیگر بخوانید و برقصید و شادمان باشید، اما بگذارید هر یک از شما تنها باشد... در کنار هم بمانید اما نه چسبیده به هم.
فرزندانتان از آن شما نیستند. آنان پسران و دختران زندگی اند، آنها از طریق شما می آیند، اما نه از شما، هر چند با شما هستند، از آن شما نیستند. شاید تن آنها را مأوا دهید، اما نه جانشان را ... شاید بکوشید همچون آنها باشید اما نکوشید آنها را چون خود کنید
LaDy Ds DeMoNa
8th October 2009, 12:48 PM
من بدون هیچ وابستگی ، همه مردم را دوست دارم و همه مردم نیز بدون هیچ گونه وابستگی، مرا دوست دارند.
عشق الهی هم اکنون در من و از طریق من به عالیترین کارخود سرگرم است.عشق الهی هم اکنون برای من و از طریق من سلامت کامل و ثروت فراوان و سعادت بیکران می آورد.
عشق ، موانع به ظاهر محال را ذوب می کند و از سر راه بر می دارد. محبت،غیر ممکن را ممکن می سازد.
عشق الهی هم اکنون برای تصحیح این وضع ، به کاملترین کار خود سرگرم است.
همه آدمیان تجلی عشق الهی هستند. پس من به جز عشق الهی ، با هیچ چیز دیگر نمی توانم روبرو شوم.
عشق الهی هم اکنون مرا توانگر ودولتمند می کند.
عشق الهی را حمد و ثنا می گویم که برایم راه حلی مقتدر و خردمندانه می یابد.
عشق الهی از طریق من تجلی می کند، و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است ، هم اکنون به سوی من می کشاند.
این شخص و این وضع ، نسبت به من سرشار از محبت است و من نیز نسبت به آنها از محبت سرشارم . موهبتی که در این وضعیت از آن من است همانقدر دوستم دارد که من دوستش دارم.از آنجا که من این وضع را به دیده محبت می نگرم،هر آنچه که در این مورد ، به خیر و صلاح من است هم اکنون مرا می جویدو پروازکنان به سویم می آید.
عشق الهی اکنون و اینجا به کاملترین کار خود سرگرم است.عشق الهی هماهنگی و انطباق می بخشدو برکت و نعمت می آورد.عشق الهی همه چیز را پیش بینی می کند و هم اکنون همه موهبت ها و ثروت هارا به وفور در اختیار این سازمان می گذارد. عشق الهی هم اکنون پیروز می شود.
من به دیده محبت نگاهت می کنم، و از تماشای کمال و بالندگی تو به وجد می آیم.
من از دولت عشق زنده ام . من با قانون محبت زندگی می کنم. و محبت از هم اکنون فاتح و پیروز است.
پالایش و بخشایش و عشق
من تورا به خیر و صلاحت می سپارم . دوستت دارم اما برایت آزادی کامل و ان سلامت را می خواهم که از هر جهت به مصلحت توست. من آزادم و تو نیز آزادی.
من آزادانه عفو می کنم و کاملا می بخشم. از همه رنجش ها دست بر می دارم و می آسایم. هر گونه داوری و انزجار و انتقاد و خصومت را کنار می گذارم. همه بارهایم را به خدا می سپارم تا همه مسائل را با شادمانی حل کند و همه چیز را شفا بخشد. حقیقت دولت بخش ،آزادم کرده است تا همه موهبت های عالی خود را به دست آورم و این موهبت های ، بی همتارا با دیگران تقسم کنم.
دلیل این که گاه مردم ما را می آزارند این است که روح آنها توجه الهی و دعای خیر ما را می جوید. اگر برای آنها برکت و آمرزش بطلبیم، دیگر آزارمان نمی دهند. از زندگیمان بیرون می روند و خیر و صلاحشان را جایی دیگر می یابند.
به قدرت خدای درونم ، زندگیم می تواند به همان شگفتی و زیبایی باشد که می خواهم. در معبد تنم روغن عشق می ریزم و به آن جامه تمجید و تحسین می پوشانم. دیگران را نیز نیکو می خوانم و به تاکید درباره آنها می گویم: به قدرت خدای درونت،زندگیت می تواند به همان شگفتی و زیبایی باشد که می خواهی و این را محض خاطر نیکی می گویم و سپاس می گزارم که همه ما بزرگیم، و عظمت ما از الوهیت است.
فرشته حمایت الهی ، پیشاپیش من گام بر می دارد تا از هرگونه تجربه منفی و ناخوشایند بر حذر بمانم.
فرشته حمایت الهی پیشاپیش من گام بر می دارد و راهم را هموار و آماده می کند.
LaDy Ds DeMoNa
8th October 2009, 12:49 PM
عشق الهی هم اکنون در من و از طریق من به عالیرترین کار خود سرگرم می باشد و عشق الهی برای من و از طریق من سلامت کاملثروت فراوان و سعادت بیکران را می آورد
از کتاب از دولت عشق
LaDy Ds DeMoNa
8th October 2009, 12:49 PM
من بدون هیچ وابستگی همه مردم را دوست دارم و همه مردم نیز بدونهیچ وابستگیمرا دوست دارند
از کتاب دولت عشق
عشق هر موقعیت غیر ممکنی را ممکن میسازد
LaDy Ds DeMoNa
8th October 2009, 12:50 PM
خدا را شاكرم كه افزایش مدام در امدم هم اكنون پیش می اید
-نظافت یا پالایش نخستین گام توانگری است بدون پالایش ذهنی و عاطفی،نمی توان در عالم محسوس به توانگری پایدار و رضایت بخش رسید.
2-برای تجلی توانگری راستین باید خود را از شر آنچه نمی خواهید خلاص کنید تا برای آنچه که می خواهید جا بگشایید
3-برای کسب توانگری،نخست باید خلا ایجاد کنید با تمیز کردن گنجه ها و کشو ها و پرونده ها و میز تحریر و آشپزخانه و انبار و گاراژ و اتاقها و ...در ذهن نیمه هشیارتان اعتقادی راسخ ایجاد می کنید که موجب نظافت و نظم و ترتیب زندگیتان می شود و برایتان توانگری می آفریند.
4-در کنار ایجاد خلا و بیرون ریختن آنچه که لازم ندارید و نظم و ترتیب چیزها باید مدام عبارت "نظم الهی"را تکرار کنید باید هر روز در گوشه ای آرام بنشینید و در دلتان تکرار کنید:
من از نظم الهی سرشارم،زندگی و جهانم اکنون از نظم الهی سرشار است
5-از چیزها و اوضاع و شرایط و حتی افرادی که می خواهید از زندگیتان-خواه عالم محسوس و خواه عالم نامحسوس-حذف کنید فهرستی تهیه کنید
6-همراه با تمیز کردن گنجه ها و کمدها،زندگیتان را نیز از هر جهت پاک و تمیز کنید اگر می خواهید به راستی توانگر شوید در هیچ گوشه از زندگیتان نباید مساله ای وجود داشته باشد که بخواهید آن را از چشم دیگران مخفی و پنهان نگاه دارید
7-دیگران را ببخشید و عفو کنید عفو و بخشایش آسانتر از آن است که می پندارید اگر عبارت تاکیدی ویژه عفو و بخشایش را بر زبان آورید در انجام آن موفق می شوید
8-ندا در دهید که دیگران شما را می بخشند ذهن نیمه هشیار آنها مشتاق عفو و بخشایش شما است
9-آنگاه که دشمنانتان را می بخشید، دوستان خود را رها کنید و آزاد بگذارید هرگز با رهایی عاطفی چیزی را از دست نمی دهید بعکس،برای تجلی موهبتهای عظیم تر راه می گشایید،آن هم بدون حس تملک یا سلطه جویی و وابستگی و دلبستگی
10-ندا در دهید که دیگران شما را می بخشند به زبان آوردن کلام رهایی،حس تملک و قید و بند را از سر راه برمی دارد تا سیمای الهی آن وضعیت رخ بنماید و انسانها به آزادی و اوضاع و شرایط به رهایی برسند
11-اوضاع و شرایط و مشکلاتی را که قادر به حل آن نبوده اید رها کنید این رهایی معمولا موجب ایجاد راه حلهای نهایی و فوری آنها می شود
LaDy Ds DeMoNa
8th October 2009, 12:51 PM
1-از طریق نوشتن می توانید توانگری خود را نخست در ذهنتان بیافرینید
2-دلیل اینکه باید خواسته تان را بنویسید این است که اگر بی هدف باشید قربانی اوضاع و شرایط ناخواسته می شوید
3-روانشناسی فقر نشان می دهد که فقرا از این فن استفاده نمی کنند
4-فقرا معمولا به کسانی که در زندگی موفق هستند رشک می ورزند و احساس خصومت می کنند
5-اگر بتوانید موفقیتهای دیگران را بستایید و خدا را شکر کنید برای تجلی همان موفقیتها -یا حتی موهبتی عظیم تر- در زندگی خودتان راه می گشایید
6-خواسته های خودتان را بنویسید نه آنچه یک نفر دیگر می خواهد شما داشته باشید
7-خردمندانه این است که سه فهرست تهیه کنید:آنچه می خواهید از زندگیتان حذف کنید;آنچه می خواهید در زندگی خود متجلی سازید;و آنچه که از بهر آن سپاسگزار هستید
8-این سوالها را از خود بپرسید:آیا این آرزوها از سلامت معنوی برخوردارند؟آیا این آرزوها از نظر عاطفی برای من درست و مناسب هستند؟آیا مشتاقم که مسوولیت ناشی از برآورده شدن این آرزوها را بپذیرم؟از چه دست می کشم تا برای تجلی آنها جا بگشایم؟
9-پس از تهیه فهرست درباره آن با کسی حرف نزنید برای فهرست خود برکت و لطف الهی بطلبید و آن را به دست مهربان خدا بسپارید
11-با این کار به جای عمل مخرب سرکوب کردن آرزوهایی که از آن پدر است آنها را به طرزی سازنده بیان
LaDy Ds DeMoNa
- دومین راه برای آفرینش ذهنی توانگری تجسم تصاویر است
2- استفاده از اقتدار تصاویر یکی از قدیمی ترین راههای تجلی خواسته است
3- به جای پیکار با مشکلات راه بیرون آمدن از آنها را مجسم کنید
4- اقتدار تصاویر ذهنتان را از((نمی توانم صاحب این چیز باشم)) یا ((این رویداد هرگز برای من پیش نمیاید))به امید و انتظار و اعتقاد معطوف می کند و سبب می شود که ذهنتان این واقعیت را بپذیرد که ((می توانم صاحب این چیز باشم))یا(( این رویداد می تواند برای من پیش بیاید و پیش هم می آید ))
5- تجسم تصاویر موجب تجلی سریع موهبت دلخواهتان می شود از طریق تجسم موهبتهای دلخواه برای دیگران می توانید به آنها کمک کنید
6- کلی بافها به ثمرات دلخواهشان نمی رسند زیرا فاقد جوهر و اقتدارند امیدهای مبهم و هدفهای نامعلوم ذهن را مجاب نمی کند حال آن که تصویر روشن و دقیق موهبت دلخواه انسانها و مکانها و رویدادها را به کار وا می دارد تا برای تجلی موهبت دلخواهتان همکاری کنند
7- با تجسم تصاویر دلخواه می توانید به توانگری و سلامت و هماهنگی خانوادگی افزونتر دست یابید
8- از استدلال و تقلا و زور دست بکشید و از طریق تجسم و تصاویر به ثمرات دلخواهتان برسید
LaDy Ds DeMoNa
1-سومین راه آفرینش ذهنی توانگری تکرار عبارات تاکیدی ویژه توانگری است
2-هر آنچه به گفته درآید به رفتار در می آید هر آنچه بر زبان آورید همان می شود
3-تخمین زده اند که تکرار عبارات تاکیدی ویژه توانگری می تواند هشتاد درصد بر توانگری انسان بیافزاید
4-اگر می خواهید توانگری به صورتی روشن و قطعی و معین با شما رفتار کند کلامی که در مورد توانگری به کار می برید باید روشن و قطعی و معین باشد
5-در ازای 15 دقیقه مطالعه کتابهای سودمند و الهام بخش باید 5 دقیقه از وقتتان را صرف تکرار عبارات تاکیدی کنید مطالعه درباره توانگری به تنهایی کافی نیست و ثمرات دلخواه را پدید نمی آورد
6-به هنگام تکرار عبارات تاکیدی نیروی عظیم را به حیطه نامرئی می فرستید که قطعا بر جوهر کائنات اثر می گذارد و آن را به صورت ثمرات محسوس در می آورد
7-با تکرار عبارات تاکیدی نمی کوشید خدا را وادارید که چیزی به شما بدهد تنها راه دریافت آن فراوانی را می گشایید که پیشاپیش برای شما مهیا کرده است
8-در آن آگاهی بسر برید که عیسی مسیح در آن بسر می برد آگاهی مدام از خدا و آگاهی مدام از معجزات او.از طریق تکرار دعای ربانی اقتداری عظیم و توانگری بخش آزاد و رها می شود
دعای ربانی:
ای پدر ما که در آسمانی
نام تو مقدس باد
ملکوت تو بیاید
اراده تو چنان که در آسمان اجرا می شود
در زمین نیز اجرا شود
نان کفاف ما را امروز به ما بده
و قرضهای ما را ببخش
چنان که ما نیز قرضداران خود را می بخشیم
و ما را در آزمایش میاور
بلکه از شریر ما را رهایی ده
زیرا ملکوت و قوت و جلال
تا ابدالآباد از آن توست
(انجیل متی ،6:9-13)
9-کافی است روزی 5 دقیقه به صدای بلند عبارات تاکیدی ویژه توانگری را تکرار کنید تا شاهد عظیمترین معجزات مالی شوید.
10-بر زبان آوردن کلام نیکو-حتی اگر گاه به گاه باشد-باز می تواند برای خودتان و دیگران توانگری و کامیابی بیافریند
LaDy Ds DeMoNa
به روشنی می بینیم که هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند میان من و آنچه که از آن من نیست بایستد
این آرمان را که حق من می تواند از من مضایقه شود در ذهن خودم و در ذهن دیگران نابود می کنم همه آنچه که شایسته عالیترین خیر و صلاحم است به سراغم می آید و من با ادراک و بینش روشن حقیقت به آن خوش آمد می گویم
هیچ چیز نمی تواند معترض موهبتهایم شود هیچ چیز نمی تواند با موهبتهایم بستیزد من می توانم کارها و اموری عظیم را به آسانی به انجام برسانم
LaDy Ds DeMoNa
8th October 2009, 12:52 PM
من از توانگری دیگری ایراد نمی گیرم و انتقاد نمی کنم به خدا چشم می دوزم و هدایت او را می طلبم و توانگر می شوم
در عشق رشک و حسد نیست حقیقت توانگری بخش هم اکنون آزادم می کند
LaDy Ds DeMoNa
8th October 2009, 12:52 PM
زندگی و درآمدم نمی تواند محدود باشد خدای درونم هم اکنون مرا از هرگونه محدودیت می رهاند هم اکنون در ذهنم دولتمندم و توانگریم متجلی می شود
عشق بخشاینده خدا هم اکنون مرا از همه اشتباهات مالی گذشته و اکنونم رها می کند من در نهایت فرزانگی و آزادی و شهامت با آینده روبه رو می شوم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.