Mina_Mehr
7th October 2009, 07:48 PM
چاي خاصيت ضدعفوني کنندگي و ضدپوسيدگي دارد
چاي به طور طبيعي حاوي فلورايد است و مدت دم کشيدن چاي بر ميزان فلورايد آن تاثير دارد.
دکتر عباس محققي، متخصص دهان و دندان در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا - واحد علوم پزشکي ايران، گفت: غذاهاي دريايي، چاي، خميردندانهاي حاوي فلورايد و همچنين آب آشاميدني به صورت طبيعي حاوي فلورايد هستند.
وي تصريح کرد: چاي به دليل داشتن ترکيبات فلورايدي داراي خصوصياتي از جمله ضد عفوني کننده دهان و خوشبوکنندگي است اما در حالت دم نيمي از خصوصيات خود را از دست مي دهد و اين مشکل زماني حادتر مي شودکه چاي به مدت طولاني در حالت دم بماند.
دکتر محققي تاکيد کرد: همچنين دهان شويه هاي حاوي فلورايد اثر ضد پوسيدگي دارند که چاي نيز داراي اين ويژگي است و دهان شويه هاي "کلروهگزيدين" براي پيشگيري و درمان بيماري هاي لثه استفاده مي شود.
چاي به طور طبيعي حاوي فلورايد است و مدت دم کشيدن چاي بر ميزان فلورايد آن تاثير دارد.
دکتر عباس محققي، متخصص دهان و دندان در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا - واحد علوم پزشکي ايران، گفت: غذاهاي دريايي، چاي، خميردندانهاي حاوي فلورايد و همچنين آب آشاميدني به صورت طبيعي حاوي فلورايد هستند.
وي تصريح کرد: چاي به دليل داشتن ترکيبات فلورايدي داراي خصوصياتي از جمله ضد عفوني کننده دهان و خوشبوکنندگي است اما در حالت دم نيمي از خصوصيات خود را از دست مي دهد و اين مشکل زماني حادتر مي شودکه چاي به مدت طولاني در حالت دم بماند.
دکتر محققي تاکيد کرد: همچنين دهان شويه هاي حاوي فلورايد اثر ضد پوسيدگي دارند که چاي نيز داراي اين ويژگي است و دهان شويه هاي "کلروهگزيدين" براي پيشگيري و درمان بيماري هاي لثه استفاده مي شود.