Mina_Mehr
7th October 2009, 07:34 PM
فهرست موادغذايي که از جذب کلسترول بد جلوگيري ميكنند
پژوهشگران آمريکايي پيشنهاد ميکنند که مي توان غذاهايي را مصرف کرد که مانع از جذب کلسترول در بدن مي شوند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کرمانشاه، غذاهاي مختلفي وجود دارند که ميزان کلسترول را به شيوه هاي مختلف پايين مي آورند، بطور مثال برخي از اين مواد غذايي فيبر قابل حل را در بدن آزاد مي کنند که اين فيبر در دستگاه گوارشي به کلسترول مي چسبد و کلسترول را با خود از بدن خارج مي کند.
از سوي ديگر مواد غذايي حاوي چربيهاي غير اشباع «polyunsaturated fats »ميزان کلسترول بد را کاهش مي دهند و همچنين غذاهايي وجود دارند که حاوي ترکيبات گياهي sterol و stanol هستند که اين دو ماده مانع از جذب کلسترول در بدن مي شوند.
براساس گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، مجموعه اي از مواد غذايي وجود دارند كه در زمينه کاهش ميزان کلسترول مي توانند بهترين گزينه باشند كه عبارتند از :
- جو، حبوبات، غلات، بادمجان و باميه.
- مصرف 60 گرم مغز گردو، بادام و بادام زميني به صورت روزانه ميزان LDL خون را تا پنج درصد کاهش مي دهد.
- مصرف روغنهاي گياهي به جاي کره و چربي حيواني.
- مصرف انواع ميوهها که حاوي پکتين هستند که اين ماده يکي از انواع مهم فيبر گياهي موسوم به soluble است.
- سويا و ماهي.
پژوهشگران آمريکايي پيشنهاد ميکنند که مي توان غذاهايي را مصرف کرد که مانع از جذب کلسترول در بدن مي شوند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کرمانشاه، غذاهاي مختلفي وجود دارند که ميزان کلسترول را به شيوه هاي مختلف پايين مي آورند، بطور مثال برخي از اين مواد غذايي فيبر قابل حل را در بدن آزاد مي کنند که اين فيبر در دستگاه گوارشي به کلسترول مي چسبد و کلسترول را با خود از بدن خارج مي کند.
از سوي ديگر مواد غذايي حاوي چربيهاي غير اشباع «polyunsaturated fats »ميزان کلسترول بد را کاهش مي دهند و همچنين غذاهايي وجود دارند که حاوي ترکيبات گياهي sterol و stanol هستند که اين دو ماده مانع از جذب کلسترول در بدن مي شوند.
براساس گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، مجموعه اي از مواد غذايي وجود دارند كه در زمينه کاهش ميزان کلسترول مي توانند بهترين گزينه باشند كه عبارتند از :
- جو، حبوبات، غلات، بادمجان و باميه.
- مصرف 60 گرم مغز گردو، بادام و بادام زميني به صورت روزانه ميزان LDL خون را تا پنج درصد کاهش مي دهد.
- مصرف روغنهاي گياهي به جاي کره و چربي حيواني.
- مصرف انواع ميوهها که حاوي پکتين هستند که اين ماده يکي از انواع مهم فيبر گياهي موسوم به soluble است.
- سويا و ماهي.